Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 706 kJ / 4 949 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,35 g |
| Tuky | 309,90 g |
| Vláknina | 11,85 g |
| Cholesterol | 1,95 g |
| Sodík | 607 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 455,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort Eiffelovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rV0p
Moje poznámka
Dort Eiffelovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rV0p
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 17 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 17 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 18 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 18 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 20 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 4 hodinami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 5 hodinami
Zdravý makový koláč
Janicee před 12 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 14 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 14 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 15 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 16 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 16 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 17 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 18 hodinami
Tématické fráze:
dort eifelovka,
eifelovka dort,
povlečení eifelovka,
postup na dort eifelovka,
dort eifelova věž,
povlečení s eiffelovkou,
dort s eiffelovkou,
eiffelovka,
dort aifelovka,
eifelovka z marcipanu,
povlečení eiffelovka,
povleceni eifelova vez,
eiffelova věž povlečení,
povlečení eiffelova věž,
eifelovka,
dorty eifelovka,
eiffelova věž ze špejlí,
dorty eifelová věž,
eiffelovka povlečení,
eiffelova věž z marcipánu
Suroviny:
mouka hladká,
kakao,
cukr písek,
vejce,
olej,
sůl,
máslo,
cukr moučkový,
mléko,
mouka polohrubá,
marcipán falešný,
potravinářské barvivo,
marmeláda broskvová,
banán
Komentáře (17)
jinak právě jsem dokončil půlku dortu taky, až projde chutí přijde potah pařížskou :)