Limetkovy piskot
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 903 kJ / 2 367 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,72 g |
Tuky | 139,77 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 608 mg |
Sůl | 1,01 g |
Sacharidy | 218,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 5. 2010 16:06
Krásné, určitě vyzkouším
14. 7. 2009 16:14
Prášková želatina je nejlepší z Labety a počítá se na 1 plátek 1 lžička
21. 10. 2008 19:00
Paprika, děkuji.Já používám obyčejnou želatinu, co je třeba na vaječnou tlačenku. Hlavně kupuju v Kaufu,tam je balená po 10 g.
21. 10. 2008 16:21
Zapomněla jsem napsat, že celý balíček na 250g tvarohu. Ale plátková se mi zdá lepší. Víc drží.
21. 10. 2008 16:12
Já dělám práškovou (Dr. Oetker)vždy podle návodu a mírně schladlou ji přimíchávám k ostatnímu.
21. 10. 2008 16:07
Něco pro mě, je tam želé Neví prosím někdo, když bych chtěla zaměnit plátkovou želatinu za práškovou, kolik g použít? Děkuji
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 15 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 16 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 19 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 4 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 8 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 8 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 8 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 8 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 9 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 9 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Tuniské slané koblížky fricassé plněné tuňákem, vajíčkem a zeleninou si zamilujete na první ochutnání
Limonáda z čerstvého ovoce je hitem léta! Máme pro vás tipy, jak ji jednoduše připravit doma
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Další recepty
Tématické fráze: limetkový dort plátková želatina příprava limetkový moučník limetkový krém plátky želatiny prášková želatina limetkovy dort recept příprava plátkové želatiny limetkový dort s mascarpone plátková želatina dr.oetker želatina plátky plátková želatina návod kolik želatiny želatina návod želatina prášková dort s mascarpone limetka limetkove pochoutky prášková želatina dr.oetker želatina plátky příprava limetkový dort z mascarpone
Suroviny: vejce, cukr, mouka polohrubá, želatina, mascarpone, šťáva limetková, kůra citronová, cukr, smetana ke šlehání
Limetkovy piskot
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82AW
6 názorů