Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tuňáková pomazánka s kapary

Milovníci rybích pomazánek zbystřete, tato tuňáková je jednoduchá na přípravu a přitom velmi chutná. Použití kaparů jí dá výsledný šmrc i nezaměnitelnou chuť. Bude dobře chutnat jak na chlebu, tak na bílém pečivu.

Hodnocení receptu je 5,0 (49×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

31. 10. 2012 13:07

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie4 307 kJ / 1 029 kcal
Bílkoviny39,74 g
Tuky91,47 g
Vláknina2,61 g
Cholesterol 705 mg
Sodík 1,26 g
Sůl2,91 g
Sacharidy10,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tuto pomazánku jsem našla ve starším časopisu Albert

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jasnovidka Jasnovidka

4. 6. 2020 23:02

Moc dobrá pomazánka, kapary a kvalitní dijonská hořčice tomu dá ohromný šmrnc! Kdo má rád výraznější chuť, lze přidat i trochu ančovičkové pasty. Některé pomazánky z tuňáka bývají trošku tekutější, tato díky Lučině a vejci pěkně drží našlehaná. Jen to kari mi tam v receptu moc nesedí, ale každý si okoření podle sebe. Je to bezva recept a dělám již opakovaně. Díky za něj a doporučuji. Podle mé zkušenosti je více cítit rybinou levnější konzerva tuňáka (např. Giana), tuňák exkluziv (např. Franc Josef) tolik "nevoní", dávám víc tuňáka a konzervy míchám, tak jsem to odpozorovala. :-)

1974andrea 1974andrea

3. 4. 2017 22:12

zujali: Tak ať chutná ;-):-K

zujali

3. 4. 2017 19:23

Uritě vyzkouším. kolikrát přemýšlím so k věčeři tak mám inspiraci. Děluji. :-):-*:yes:

1974andrea 1974andrea

17. 9. 2013 17:56

Katastrophe:Díky, jsem moc ráda, že chutnalo;-):-K

Katastrophe

17. 9. 2013 17:25

Neměla jsem ji takhle krásně nazdobenou, ale i tak rychle zmizela :-8 je výborná, děkuji za recept :-K

1974andrea 1974andrea

3. 12. 2012 13:57

Koubkova:Jiřinko, díky za fotečku;-):-K

1974andrea 1974andrea

2. 12. 2012 15:31

Koubkova:Jiřinko, díky za vyzkoušení a moc mě těší, že jste si i s okurkami pochutnali:-K

Koubkova Koubkova

2. 12. 2012 14:24

Pomazánka vynikající ,neměla jsem kapary tak jsem dala kys. okurku, chut tunáka, je intenzivní:-p:yes:

Jitkas

15. 11. 2012 15:56

Eliza: rekla jsem pouze teoreticky to, co vyjadrila prakticky Rebeka.Recept je perfektni,alespon podle meho gusta,takze problem bude asi(stale podle mne) v konzerve tunaka.Zapomela jsem jen na jednu podstatnou "chytrarnu",kupujte radeji vetsi(hmotnostne) konzervy.Je tam lepe viditelna kvalita tunaka. z

Eliza Eliza

14. 11. 2012 23:11

Jitkas: Myslím, že lidi zbytečně podceňuješ a stavíš se za chytrou. Mám zkušenost, že většina lidí v mém okolí kvalitu pozná a samozřejmě ji i kupuje...;-)

rebeka rebeka

14. 11. 2012 22:12

Jitkas: díky za info.. přesně tak jsem to dělala.. šťourala vidličkou, nechtěl jít, mrška, ven:-O

Jitkas

14. 11. 2012 21:59

Tunak v konzerve: jak ve vlastni stave tak v oleji, musi byt kompaktni a tuhy.Uvedomte si, ze 90% toho,co vam prodavaji,neni tunak,ale mene podradne ryby.Takze,lepe v oleji,tam to jde mene nasvindlovat(ve vlasni stave i ten kvalitni je mekksi a vodnaty).Tunak je kvalitni, kdyz ho musite z konzervy primo vystouchnout silou a jeste ho tam ku zustane.

rebeka rebeka

14. 11. 2012 21:13

Danca: tak já nevím, já tam chuť tuňáka cítila docela intenzivně.. možná je to i tím, jakou konzervu dáme, navíc já měla v olivovém oleji, ne ve vlastní šťávě.. ale nevím, čím by to mohlo být..

Danca Danca

14. 11. 2012 20:45

Pomazánka je dobrá, jen se mi v ní skoro ztrácí chuť toho tuňáka, a to je mi líto, protože ho mám ráda.:-K

1974andrea 1974andrea

12. 11. 2012 20:30

Pajaja:Pavlí zkus, je fakt moc dobrá;-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapary tuňáková pomazánka kapary co je to kapary recept kapari obrázek kapari recept kapari recepty s kapary co jsou kapary tuňáková pomazánka recept kapary recepty recepty na kapari kapari co je to pomazanka z tunaka rybí pomazánka s kapary luxusní tuňáková pomazánka co je to kapari kapari recepty capari pomazánka z lučiny s okurkou a vejcem

Suroviny: tuňák ve vlastní šťávě, lučina, vejce, hořčice dijonská, kapary, koření kari, petrželka, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Tuňáková pomazánka s kapary

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DW7A