Japanka
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 951 kJ / 2 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,23 g |
Tuky | 150,77 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 517 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 25,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny ingredience nakrájíme nadrobno a zapracujeme do mletého masa.
Krok 2: Přichystáme si rýžový papír, který namáčíme do piva - díky tomu papír změkne a je tvarovatelný.
Krok 3: Z masa tvoříme válečky, které zabalíme do rýžového papíru a pomalu smažíme dozlatova. Jako přílohu podáváme rýži a zeleninový salát.
Zveřejněno 13. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Japanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KzX
Moje poznámka
Japanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KzX
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 15 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 15 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 8 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 10 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 11 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 12 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 13 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 13 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 13 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 13 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 13 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 14 hodinami
Tématické fráze:
japanek,
paprika japanka
Suroviny:
maso mleté,
sůl,
vegeta,
zázvor,
pepř,
omáčka sojová,
cibule,
paprika čerstvá červená,
žampióny,
solamyl,
papír rýžový,
pivo světlé,
paprika,
rajče,
cibule,
petržel,
omáčka sojová
Komentáře (4)
To miluji, když sem lidi dají recept, ale vše podle oka. Já chci přeci zkusit ten Váš a změnit suroviny můžu až příště podle naší chuti.
Zdravím Eva