Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Japanka

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 11. 2012 18:10

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 951 kJ / 2 139 kcal
Bílkoviny163,23 g
Tuky150,77 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 517 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy25,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dochucení je pro každého individuální, co se týká koření a sojové omáčky, doporučuji proto maso ochutnat. Stejně tak použítí sojovky a worchestru do salátu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eva

14. 11. 2012 16:12

Proč jste nenapsala tento recept pro nás, co jej neznají s alespoň přibližným množstvým surovin - myslím zázvor - kolik, sojovka kolik??? No a salát...proč nenapíšete, jak ho děláte - myslím opravdu množství - nemusí to být na miligramy a jakou děláte zálivku.

To miluji, když sem lidi dají recept, ale vše podle oka. Já chci přeci zkusit ten Váš a změnit suroviny můžu až příště podle naší chuti.

Zdravím Eva

vseumel

14. 11. 2012 13:19

To bych ráda někdy vyzkoušela uvařit. Škoda, že není fotka.:yes:

drahulin drahulin

13. 11. 2012 21:07

Tyto závitky máme moc rádi.Ještě si je na stole namáčíme do omáčky ze sojovky,čecneku a worchestru.:-p

ㅉㄷㄱㅇ

13. 11. 2012 20:42

횻ㅆㅎㄹ개ㅑ:-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: japanek paprika japanka

Suroviny: maso mleté, sůl, vegeta, zázvor, pepř, omáčka sojová, cibule, paprika čerstvá červená, žampióny, solamyl, papír rýžový, pivo světlé, paprika, rajče, cibule, petržel, omáčka sojová

TopRecepty.cz

Japanka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5KzX