Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí plátky si jemně naklepeme, opepříme a osolíme z obou stran.
Krok 2: Na řízky dáme 2 plátky slaniny, na ní položíme tvarůžek, na něj opět 2 plátky slaniny, přehneme a sešijeme kovovou jehlicí.
Krok 3: Pak už jen obalíme v mouce, našlehaných vajíčkách a jemné strouhanky-obaluji 2x a nic nám nevyteče.
Krok 4: Na pánvi s olejem smažíme, nejprve zprudka, pak teplotu stáhneme a pečeme chvilku pomalu přikryté pokličkou, aby se nám to pěkně prosmažilo do měkka.
Zveřejněno 9. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí překvapeníčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7V5r
Moje poznámka
Kuřecí překvapeníčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7V5r
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 8 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 9 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 12 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 13 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 15 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže
Kajkajak před 1 hodinou
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 1 hodinou
Jablečné lívance
Brumaire před 2 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 2 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 2 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 3 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 4 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 5 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 5 hodinami
Tématické fráze:
mail cko.cz loc:cz,
loštický sekaný řízek - příprava,
lošticky syrečky,
smažený kuřecí řízek s bramborama recept,
lošticky kuřecím platek,
loštický sekaný řízek,
recepty kuřecí maso prekvapenicko,
smažený loštický řízek recept,
prekvapenicko recept z kurete,
cko.cz loc:cz
Suroviny:
plátek kuřecí,
slanina anglická,
sýr tvarůžky kulaté,
pepř,
sůl,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
olej,
Komentáře (9)