Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 339 kJ / 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,97 g |
Tuky | 10,93 g |
Vláknina | 5,59 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 3,76 g |
Sacharidy | 14,81 g |
Postup přípravy
Podáváme na topinkách s česnekem nebo toastech.
Zveřejněno 10. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní pomazánka ze zbylých bílků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rVwK
Moje poznámka
Pikantní pomazánka ze zbylých bílků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rVwK
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 9 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 19 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 20 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 21 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 9 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 10 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 10 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 10 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 11 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 11 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 12 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 13 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 15 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 15 hodinami
Tématické fráze:
jak upotřebit bílky,
pomazánka z bílků,
jak zpracovat bílky,
co se da udelat z bilku,
pomazánka z vařených bílků,
jak zpracovat zbylé bílky,
když zbydou bílky,
zbylé bílky,
pomazanka ze zbylych bilku,
recepty z bílků,
jak upotřebit bílek,
co udělat z bílků,
vaření z bílků,
jak uvařit bílek,
zpracovani bilku,
jak upotřebit zbyle bilky,
vaření bílků,
pečeme z bílků,
bilky jak upotrebit,
pomazanka ze zbylich z bílků
Suroviny:
bílek,
mrkev,
celer,
klobása šunková,
protlak rajčatový,
hořčice dijonská,
sýr tavený,
cibule červená,
okurky sterilované,
paprika kozí roh,
sůl,
pepř,
chilli
Komentáře (15)