Frankfurtska fazolacka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 471 kJ / 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,15 g |
Tuky | 0,38 g |
Vláknina | 3,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 22,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dlouhe provarovani je pro lepsi plnejsi chut.
Mnozstvi a pomery jsou spise orientacni a kazdy si je jiste rad prizpusobi svemu vareni.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 1. 2013 18:02
Aniik: možná jsi ten receptík měla tak upravit, že čočka vlastně zahušťuje, ale i tak, ta doba je dost dlouhá
19. 1. 2013 17:56
ta cocka funguje spis jako ochuceni/zahusteni.. jinak asi zalezi na typu fazoli, ty, co kupuju se mi nikdy nerozvarily..
19. 1. 2013 17:53
No doba vaření je určitě nesmysl, navíc nejdřív bych přidala brambor, pak mrkev a pak konzervy a hotovo musí být do 20-25 minut i s klobáskou
19. 1. 2013 17:46
Ty fazole musí být rozvařené, než se uvaří ta brambora. A čočka taky..
19. 1. 2013 17:46
No neviem, šošovica z konzervy sa bude variť cca hodinu, veď bude rozvarená nie?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 5 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 6 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 7 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Chlebová polévka
mondey uvařil před 1 hodinou
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 1 hodinou
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 2 hodinami
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 2 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit chutnou frankfurtskou polévku? Neobejdete se bez párku ani vývaru
Jak připravit gnocchi. Bramborové italské nočky jsou jemné, chutné a rychle uvařené. Poradíme nejlepší recepty
Sachr dort z jablek: Dokonale vláčná a úžasně šťavnatá varianta rakouské klasiky ozdobená ořechy chutná božsky
Další recepty
Tématické fráze: fazolacka franfurtska polévka s madarskou klobasou fazolacka bez brambor fazolacka s konzervy fazolacka z konzervy fazolacka s brambory
Suroviny: fazole červené, fazole bílé, čočka, cibulka, mrkev, brambory, česnek, máslo, špek, mouka hladká, vývar, paprika sušená sladká, majoránka, pepř, sůl
Frankfurtska fazolacka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GKZ3
5 názorů