Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jatýrka v pikantním kabátku

Játra většinou restujeme nebo z nich děláme výborné paštiky. Už jste ale zkoušeli připravit játra v těstíčku? Pokud ne, je nejvyšší čas to napravit. Těstíčko si můžete udělat jemné nebo pikantní, podle toho, čemu dáváte přednost.

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

21. 1. 2013 17:08

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 930 kJ / 1 417 kcal
Bílkoviny124,14 g
Tuky47,22 g
Vláknina4,55 g
Cholesterol 3,02 g
Sodík 3,84 g
Sůl9,52 g
Sacharidy121,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo pikantní nemůže nebo nemá rád, použije sladkou mletou papriku.

Zdroj:http://recepty-online3.webnode.cz/products/jatyrka...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iness Iness

21. 1. 2013 22:06

Děkuji všem za komentíky:-K.

1974andrea 1974andrea

21. 1. 2013 21:47

Drůbeží játra mám taky ráda, i smažená a i v těstíčku. A kde je pikantno, tam jsem i já:-D:yes:

Svetlana Svetlana

21. 1. 2013 21:38

...drůbeží játra můžeme jakkoliv...taky je smažím v klasickém trojobalu, ale ráda zkusím i toto těstíčko...nám pálivé nevadí...díky za receptík...:-K:yes::yes:

Iness Iness

21. 1. 2013 21:10

varilamyskakasicku:no jooo díky:-D:-K.

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

21. 1. 2013 20:31

Lada: hovězí játra jsou vážně na smažení velmi tvrdá, souhlas, zase se dají dusit v tlakovém hrnci, na omáčku jsou prima:-K;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

21. 1. 2013 20:26

Iness, moc pěkné, jen si odstraň v postupu jednou tu papriku, máš ji tam psanou dvakráte, jednou s moukou a podruhé pak mléko, vejce, paprika...atd. jinak paráda:-K;-):yes:

Bibinka Bibinka

21. 1. 2013 18:49

Iness: Iness, dobrý nápad, drůbeží jatýrka na o jsou nejlepší a my je rádi, jen bych musela použít sladkou papriku, pálivé my neradi. dávám ti krásný 10.bod:yes:

Lada

21. 1. 2013 18:12

Dobrý den, jsem tu poprvé a náhodně, protože jsem hledala postup na přípravu kaštanového pyré. Dovoluji si podotknout paní či slečně Irreně, že hovězí játra jsou velmi tvrdá, jsou nejméně ze všech druhů jater "zdravá". Připravuji z nich pouze knedlíčky do polévky, a to velmi zřídka. Zjistila jsem, že dokonce hodně řeznictví tento druh jater neprodává, právě pro jejich špatné hodnocení. www.toprecepty.cz

BILKOVAI BILKOVAI

21. 1. 2013 17:26

mňam, mňam a ještě jednou mňam. :-p:-p:-*:-*;-):yes:

Iness Iness

21. 1. 2013 17:21

Bude potřeba je nakrájet na tenké plátky, aby se propekla;-).

Irrena Irrena

21. 1. 2013 17:18

Myslím že to zkusím z hovězích jater, ta mám doma;-);-);-):-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: jatýrka v pikantním těstíčku kureci jatra v pikantnim testicku jatra v pikantním testicku jatra v testicku jatra v pikantnim kabatku jatyrka kuřecí maso v pikantním těstíčku kuřecí játra v pikantním kabátku játra v pikantním těstícku kuřecí játra v těstíčku smažená kuřecí játýrka mnam jatyrka jatyrka mnam fajn jatýrka kuřeci jatra na pikantno smažená kuřeci játra dia v těstičku jatýrka s vejci dabelska jatra v testicku kuřecí játýrka drubezi jatra dia

Suroviny: játra drůbeží, mouka hladká, mléko, vejce, paprika sušená pálivá, pepř, sůl, olej

TopRecepty.cz

Jatýrka v pikantním kabátku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vJln