Maso se zeleninou zapečené ve smetaně

Marcela Vesela Kuchařka: Marcela Vesela

Vepřové maso 0 názorů

Recept si neoblíbil žádný kuchař
Přidat další fotografii

Suroviny

vepřové plátky
cibule
sůl
pepř
kysaná smetana
rajčata
česnek
pórek
lilek
fazolky
cuketa
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové libové plátky (jako na řízky, nebo vykoštěné kotlety) osolíme, opepříme a vložíme na plátky (kolečka) cibule do sádlem vymazané nebo olejem vytřené zapékací mísy.

  2. Mezerky mezi nimi můžeme vyplnit kolečky pórku (aj. zeleninou) a vše hojně posypeme plátky česneku.

  3. Okořeníme dle libosti – sůl, pepř + italská aj. směs, navrch přidáme lístky bazalky, kolečka rajčat a zalijeme šlehačkou (zakysanou smetanou). Pečeme doměkka.

Poznámka

Podáváme s bramborem, rýží, chlebem…

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 21 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Maso se zeleninou zapečené ve smetaně

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: zapečene maso na smetaně kotlety na smetane se zeleninou vepřové maso s kyselou zeleninou zapečené veprove maso na smetaně zapečené maso ve smetaně zapečené vepřové maso se zeleninou maso zapecene se zeleninou a smetanou vepřove zelenina brambory smetana vepřové maso se zeleninou na smetaně zapečený moso ve smetaně zapečené maso se smetanou a zeleninou zapecene maso se zeleninou maso se šlehačkou a zeleninou zapečené vepřové s bramborem, zeleninou a šlehačkou vepřové brambory smetana zelenina zapékané maso ve smetaně kotlety zapečene se zeleninou a slehackou zapečené plecko na smetaně zapecene maso se slehackou a zeleninou zapečené kotlety se šlehačkou a zeleninou

Zapomněl/a jsem heslo