Suroviny
Porce: cca20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 48 100 kJ / 11 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,82 g |
Tuky | 430,94 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 2,23 g |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 5,60 g |
Sacharidy | 1 672,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mramorová podkova s domácím marcipánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7JOy
Moje poznámka
Mramorová podkova s domácím marcipánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7JOy
Nejnovější recepty
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 13 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Milčiny macešky
Lenka95 před 10 minutami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Aleister před 13 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
Sahula před 19 minutami
Polévka z červené čočky s česnekem
MilVil před 26 minutami
Café latte
nadihacek před 48 minutami
Dýňová polévka s fazolemi
jana1974 před 1 hodinou
Vepřové maso po srbsku
Stefi.f před 1 hodinou
Krevety s chilli omáčkou
Darwin před 1 hodinou
Jablečná hrnková bábovka
LidusV před 1 hodinou
Pórková polévka s česnekem
hifiklub před 2 hodinami
Tématické fráze:
dort podkova foto,
dort podkova,
piskot na podkovu,
těsto na podkovu,
marcipánová podkova,
mramorová dorta,
dort podkova inspirace fotogalerie,
recept na slanou podkovu,
jak potáhnout podkovu marcipánem,
podkova z marcipanu,
mramorové dorty s marcipánem,
postupy na marcipánový dort podkova,
kolik vajec je potřeba na formu podkova,
recept na mramorové dort,
vyroba mramoroveho marcipanu,
výroba dortu podkova,
mramorová těsta do dortů,
dorty podkova,
kolik vajec na dort podkova,
čím se slepují marcipánové ozdoby
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
cukr vanilinový,
olej,
voda,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
kakao,
máslo,
salko,
máslo,
káva,
cukr,
marcipán,
zdobení cukrářské,
marcipán,
mléko sušené,
cukr moučkový,
mandlové aroma,
voda,
med
Komentáře (11)
Fotku bych dala jako hlavni tu treti v poradi. Nacnuty dort s drobecky kolem dortu moc parady receptu nenadela. V rezu je fotka fajn pro predstavu, ale jako dalsi fotka, ne hlavni. Pritom dort je pekny
Jsem ráda, že stejné pocity z opravování receptů nemám jen já, díky holky
Poslala som ti SZ, ešte si ju neprečítala.
Takže: Věta začíná velkým písmenem. Aby se recept dal číst, nemůžete ho psát jen jako jednu větu s jedním nádechem a výdechem, ale logicky ukončit tečkou, udělat odstavec a pokračovat. Jinak vám to nikdo číst nebude, je to velmi námahavé na pochopení.
Dále: do ingrediencí si dejte jen ingredience na přípravu, ale např.postup při výrobě marcipánu až do postupu. Jinak je to celé velmi zmatené.To samé u kávového krému v postupu - ingredience do přísad a postup do postupu.
Jinak fotka je pěkná, ale bylo by možná lepší dát jako hlavní tu celou podkov, ale to je na autorce.
Píši jako moderátorka zdejšího webu a včera jsem ti jeden recept opravovala, nechtěj vědět, kolik času nám moderátorkám toto opravování zabere času a teď díky soutěži je toho na nás až nad hlavu.
Děkuji za pochopení