Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený králík na kysaném zelí a černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MBN5
Moje poznámka
Pečený králík na kysaném zelí a černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MBN5
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 6 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 7 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 7 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 8 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 9 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 11 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 12 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 12 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 13 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 13 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 13 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 14 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 14 hodinami
Tématické fráze:
pečený králík na zelí,
pečený králík se zelím,
králík pečený na zelí,
recepty pečený králík v zelí,
králík na zelí,
peceny kralik,
králík na kyselém zelí,
kralik s kysanym zelim,
kralik na černem pive,
králík s bramborovým salátem,
vynikající pečený králík,
králik na pivu,
králík na černém pivu,
recepty - králík na zelí,
králík pečený v troubě se zelím a černým s pivem,
pečeny kralik na zelím,
králík recepty na černém pivu,
zeli na pive,
maso na pivě a kysaného zelí,
maso na zelí a černém na pivu
Suroviny:
králík,
zelí kysané,
pivo černé,
koření divočina,
sůl,
kmín celý,
špek
Komentáře (9)
Ani Pinďovi skoro nezůstalo
bod jsem dala hned
králíky mám moc ráda a právě ta chuť masa je moc dobrá, proto nechápu, nebyl cítit králíkem? Ale králík nesmrdí, aspoň ti naši