 
		
Suroviny
Porce: 5 - 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 360 kJ / 564 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 105,00 g | 
| Tuky | 16,00 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 200 mg | 
| Sodík | 260 mg | 
| Sůl | 0,50 g | 
| Sacharidy | 0,00 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Vepřové maso nakrájíme na nudličky, nakrájíme cibuli a papriky, pórek a mrkev.
	Krok 2: K masu přidáme koření : kari, pepř, sůl, trochu maggi a lžíci sojové omáčky, lžíci kečupu. Zamícháme a přidáme zeleninu. Necháme v lednici v zavřené misce odležet do druhého dne.
	Krok 3: Rozpálíme trochu oleje na wok pánvi, přidáme maso a za občasného míchání smažíme. Těsně před koncem přidáme cca 1,5 dcl vody, ve které jsme rozmíchali lžičku škrobu. Minutku ještě povaříme a je hotovo!
Zveřejněno 8. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Čína podle Iduun
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ykWz
Moje poznámka
					 
				
Čína podle Iduun
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ykWz
Nejnovější recepty
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 1 hodinou
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 7 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Špagety s olivami a parmazánem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 1 hodinou
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 1 hodinou
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 1 hodinou
	
			 
	
	
Borůvkový koláč s tvarohem
soumar99 před 2 hodinami
	
			 
	
Mechové muffiny
[email protected] před 2 hodinami
	
			 
	
	
Fazolová polévka rychlá
Jirka33 před 2 hodinami
	
			 
	
Frankfurtská polévka s bramborami
Eva z HK před 2 hodinami
	
			 
	
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
Diesel před 4 hodinami
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 15 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							pokrm čína, 
						
						
							pravá čína recept, 
						
						
							pravá čína z kuřecího masa, 
						
						
							recept na čínu, 
						
						
							jak uvařit čínu, 
						
						
							prava čina, 
						
						
							recept na pravou cinu, 
						
						
							pravá kuřecí čína, 
						
						
							cína, 
						
						
							pravá čína z vepřového masa, 
						
						
							jak uvařit pravou čínu, 
						
						
							cína jidlo recept, 
						
						
							čína pokrm, 
						
						
							čina po činsky recepty, 
						
						
							recepty na pravou čínu, 
						
						
							cina jidlo, 
						
						
							recept pravá čína, 
						
						
							kuřecí cina jako z restaurace, 
						
						
							recept cína, 
						
						
							čína jako z restaurace
						
					
						Suroviny:
						
							maso vepřové, 
						
						
							cibule, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							pórek, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							hrášek, 
						
						
							koření kari, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl, 
						
						
							maggi, 
						
						
							omáčka sojová, 
						
						
							kečup sladký, 
						
						
							škrob
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (21)
Hezky připravená"Čina"Receptík se mi líbí
Jo, uprav název a nikdo nebude nic psát.
Asi upravím název na "minutkovou směs masa a zeleniny na pánvi podle Iduun"
Jen tak mimochodem, nikdy bych si netroufla tvrdit že dělám něco jako "pravou čínu" . Vím že toto je opravdu jen mutace číny. ale nějak jsem nevěděla jak jinak to pojmenovat
každopádně tento pokrm dělám už dlouho a všem moc chutná....tak přestaňte rýpat do názvu a pochutnejte si
Logika koukám nepatří k výbavně bílého muže...
Když někdo splácá zelí, vepřové, kmín, kečup, vegetu, housky, vejce a mouku dohromady, nechá to odležet a pak to zalije pivem a uvaří, tak tomu taky neříká česká kuchyně po mém.