Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

„Pečený“ Segedínský guláš

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 105 min

105 min (105 min příprava)

8. 2. 2013 22:44

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 360 kJ / 564 kcal
Bílkoviny105,00 g
Tuky16,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 260 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

U nás omáčky moc nevaříme, ale tento "segedín" tak ten děláme rádi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

9. 2. 2013 10:07

Mně hlavně zajímá proč sladkokyselé zelí z konzervy? Nemá být Segedín z kysaného zelí?

Porada

9. 2. 2013 09:48

No po takovémto gulášku by u nás asi následoval rozvod od stolu.:-O:-):-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: segedínský guláš dle pohlreicha segedínský guláš v troubě segedin pečený v troubě zapečený segedinský guláš segedínský guláš z trouby segedínský guláš z vepřového masa v troubě segedin v troubě segedínský guláš do trouby segedínský guláš recept v troubě segedínský guláš podle vodochodského segedín z trouby segedínský guláš podle polreicha ivan vodochodský segedínský guláš segedínský guláš vodochodský segedín podle vodochodského segedínský guláš segedínský guláš dle vodochodskeho zapečený segedín ivan vodochodský recepty pečený segedýnský guláš

Suroviny: maso vepřové, zelí sladkokyselé, cibule, sůl, pepř, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

„Pečený“ Segedínský guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MBnP