Suroviny
Porce: 1 ks cca 750 g
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 636 kJ / 1 825 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,75 g |
| Tuky | 10,15 g |
| Vláknina | 16,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 365,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bílý chléb - můj první z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ykKE
Moje poznámka
Bílý chléb - můj první z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ykKE
Nejnovější recepty
Linecké růžičky
Přidáno před 1 hodinou
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 18 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
RomanaMonika před 1 hodinou
Banánové brownies
Vladula92 před 1 hodinou
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 2 hodinami
Frgálová buchta
Merylas před 2 hodinami
Buchty na páře
Merylas před 2 hodinami
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 2 hodinami
Tématické fráze:
chleba domácí pekárny recepty,
domácí chleba z pekárny recept,
recept na chleba z domaci pekarny,
chleba z domácí pekárny,
chléb z domácí pekárny recepty,
domaci chleba z pekarny,
chléb z domácí pekárny,
pšeničný chléb z domácí pekárny,
recept na chléb z domácí pekárny,
domácí chleba do pekarny,
domací chleb z pekarny,
recept na chleba v domácí pekárně,
recept na domácí chléb v pekárně,
recepty chleba domaci pekarna,
recept na domácí chleba v pekárně,
chleba s domácí pekárny recept,
recept na domácí chleba do pekárny,
recept domácí chleba z pekárny,
recepty chleba v domací pekárně,
recepty domácí chleba do domácí pekárny
Suroviny:
voda,
olej,
sůl,
kmín celý,
mouka,
droždí čerstvé
Komentáře (22)
http://www.pekarnomanie.cz/, nebo tady: https://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=c...
[email protected]
http://www.cuketka.cz/kvasek/kvasek.html
www.pecempecen.cz
www.pekarskyraj.cz
Jsou tam také zajímavé rcp.
cathleen:
pekař (neregistrovaný/á):
Když jsem psala, že se mi chleba trochu víc drobí, asi jsem se nevyjádřila zcela přesně - drobí se víc než kupovaný, ale vlastně jen ta křupavá, pěkně vypečená kůrka, střídka nikoliv. Do dneška už kůrka změkla a drobí se minimálně - drobky jsem sebrala jedním prstem. Takže v pohodě.
Kamila (neregistrovaný/á):