Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí svíčková v kastrole i pro začátečníky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

31. 3. 2013 20:32

Suroviny

Porce: 4-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 522 kJ / 603 kcal
Bílkoviny13,23 g
Tuky42,61 g
Vláknina12,23 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 884 mg
Sůl2,17 g
Sacharidy35,51 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

planeta

2. 4. 2013 07:02

zajímavé:yes:

Bibinka Bibinka

1. 4. 2013 12:07

Pazderko, kolik kuchařek, tolik různých svíčkových omáček a každý má rád jinou a jinak dělanou, hlavně však tu svou;-)
Jelikož jsi jí sem dala pro začátečníky, tak pro ty je jednoduchá. Dávám ti toho 1.boda:yes:

Inka1 Inka1

1. 4. 2013 09:19

:-S TAkhle v kastrolu dělám třeba srdíčka na smetaně , anebo vepřovou plec. Ale hovězí svíčková patří do trouby a předem naložit :-D

rup

1. 4. 2013 07:49

Tak to jste toho moc nejedla !

pekař

1. 4. 2013 07:14

Postupů na svíčkovou je více a dovoluji si přidat jednu moji zkušenost a ta je v opečení nastrouhané zeleniny spolu předem orestovanou cibulkou.Svíčková omáčka dostane tu svoji typickou vůni.Také je třeba maso protknout uzenou slaninou a vše péct v troubě.Vyzkoušejte a uvidíte,že výborná chuť a kvalita bude úplně někde jinde .

spagetka spagetka

1. 4. 2013 03:52

Opravte prosím termín kvásek - ten se dělá zásadně z droždí a je to opravdu matoucí termín. Vařit zeleninu 1,5 hodiny je podle mě moc, ale proti gustu....

Olinka5555

31. 3. 2013 23:01

No, já zase svíčkovou vždy nakládám na několik dnů a zásadně peču v troubě nebo poslední dobou v pomalém hrnci. Každý má ten svůj oblíbený recept:-)))
Tento jednoduchý recept si určitě najde své příznivce a zcela jistě chutná výborně.:yes:

vášnivá kuchařka

31. 3. 2013 22:33

Dobrý a jednoduchý recept, zvládne ho i začátečník. Jen si dovolím podotknout, že napsat kvásek = hl.mouka+voda nebo mléko je pro nezkušené kuchaře matoucí. Znají ten termín z přípravy kynutého pečiva nebo chleba, a to jsou úplně odlišné kulinářské záležitosti. To,co máte na mysli, se jmenuje zátřepka nebo záklechtka, když si to budou chtít najít v nějaké kuchařce.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty svíčková hovězí hovězí svíčková recepty recepty hovězí svíčková hovězí svíčková recept hovezi svickova hovězí svíčková v troubě svičkova hovězi recepty z hovezi svickove hovezí maso na svíčkovou svíčková v troubě nebo v hrnci hovězí svíčková recept hovězí svíčková maso recepty svíčková pro začátečníky čína z hovězí svíčkové svickova z hoveziho masa svíčková dělaná v troubě svíčková omáčka pro začátečníky svíčková z hovězích plátků svíčková z hovězího vaříme z hovězí svíčkové

Suroviny: plátek hovězí, sůl, olej, cibule, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, cukr, šťáva citronová, ocet, hořčice plnotučná, mrkev, petržel, celer, smetana sladká

TopRecepty.cz

Hovězí svíčková v kastrole i pro začátečníky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZGVE