Pytlák Říha

Suroviny

200 g vepřové kýty
sůl
pepř
20 g Eidamu
20 g šunky
20 g Uheráku
slanina
kečup
žampiony
nastrouhaný česnek
1 dcl bílého vína

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou kýtu naklepeme, osolíme a opepříme. Přidáme eidam, šunku a uherák, vše zabalíme do závitků.

  2. Nakrájíme na 4 až 5 válečků, které napíchneme na jehlu. Mezi každý váleček přidáme plátek slaniny.

  3. Opékáme 10 minut po každé straně.

  4. Do zbylého tuku přidáme kečup, žampiony, nastrouhaný česnek a bílé víno. Necháme chvíli povařit a přelijeme na maso. Špíz pytláka Říhy podáváme s rýží nebo s bramborem.

Komentáře k receptu Pytlák Říha

  • lela lela(neregistrovaná)

    a co fotka

    Odpovědět

Tématické fráze: řízek pytlák kuřecí nudličky pytláka říhy pytlak recept na pytlak pytlak recept babicovi recepty 6.4.2013 závitky z vepřové kýty recepty pytláků řízek recepty kuchaře říhy pytlák,recept řízek pytlak recepty pitlák pitlák říha uherak recepty pytlák řízek recept na pytláka z vepř- masa vepřové podle pytláka říhy maso pytlák recept vepvrovy pytlak směs podle pytláka říhy