Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 644 kJ / 2 305 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,98 g |
| Tuky | 222,83 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 443 mg |
| Sodík | 1,71 g |
| Sůl | 3,33 g |
| Sacharidy | 22,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s mascarpone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qprG
Moje poznámka
Těstoviny s mascarpone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qprG
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 3 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 6 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 8 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 9 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 10 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 11 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 12 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 12 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny s mascarpone,
těstoviny s maskarpone,
špagety s mascarpone,
mascarpone testoviny,
testoviny z mascarpone,
těstovinový salát s mascarpone,
tepelná úprava mascarpone,
testoviny mascarpone,
recepty z mascarapone a těstoviny,
zelenina s mascarpone,
maskarpone těstoviny,
zampiony mascarpone,
rajcata s mascarpone,
mascarpone tepelná úprava,
těstoviny zapečené s mascarpone,
těstovinový salat z mascarpone recept,
recepty s mascarpone,
těstoviny a mascarpone,
recept mascarpone šunka,
testoviny se zeleninou a mascarpone
Suroviny:
těstoviny špagety,
žampióny,
pórek,
rajče,
mascarpone,
cibule,
šunka
Komentáře (5)