Pistáciovo - roládový srnčí hřbet
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 098 kJ / 1 219 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,82 g |
Tuky | 39,68 g |
Vláknina | 6,82 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 521 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 158,12 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pudinková zálivka nesahá až k okraji formy srnčího hřbetu, ale jen tence zakryje roládku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 6 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 7 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 19 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Hrníčkový mrkvový koláč s jogurtovou polevou
Princezna@Lada uvařila před 9 minutami
Dušené vepřové kotlety
RadaNaty uvařila před 42 minutami
Pudingové lívance (bez mouky)
projach uvařil před 52 minutami
Rajská omáčka s hovězím masem
PetraJ7 uvařila před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
Santiago uvařila před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 3 hodinami
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Piškotová roláda plněná krémem nebo šlehačkou: Jednodušší postup asi nenajdete
Další recepty
Tématické fráze: roláda s celozrné mouky do hřbetu kavovy roladovy dort pistaciovo malinový dort srnčí roláda recepty vyzkoušené sladké miniroládky srnčí hřbet přirodní recept top recepty-srnčí hřbet roládový dort s nugátem pudinkovy srnci hrbet
Suroviny: vejce, mouka polohrubá, cukr moučkový, kakao, marmeláda brusinková, mléko, pudink pistáciový, cukr
Pistáciovo - roládový srnčí hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZGRJ
17 názorů