Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 405 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,20 g |
Tuky | 1,50 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí osso buco na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onWK
Moje poznámka
Hovězí osso buco na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onWK
Nejnovější recepty
Cuketový perník
Přidáno před 45 minutami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 13 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 13 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 13 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 8 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 11 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 12 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 12 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 14 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 16 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 16 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 18 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 19 hodinami
Tématické fráze:
hovězí ossobuco,
osso bucco,
oso buco,
hovězí osobuko recept,
maso na osobuko,
hovězí lýtko,
osso buco,
hovezi osobuko,
hovezi ossobuco recept,
hovezi osobuco,
oso bucco,
osso bucco recept,
osso buco recept,
ossobuco,
hovězí plátky se sipkovou,
osobuko na víně,
ossobuco recept,
hovězí lýtka,
ossobuco na vine,
osso buco cena
Suroviny:
osso buco,
cibule šalotka,
víno červené,
šalvěj čerstvá,
tymián,
šunka schwarzwaldská,
vývar,
zavařenina,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (25)
Krásný kousek masa