Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 757 kJ / 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,23 g |
Tuky | 3,81 g |
Vláknina | 23,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 77,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PKDl
Moje poznámka
Jahodové gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PKDl
Nejnovější recepty
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 7 hodinami
Cibulové rizoto z papiňáku
Přidáno před 10 hodinami
Smažená cuketa se salámem
Přidáno před 16 hodinami
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno před 22 hodinami
Cuketové krokety
Přidáno 19. 8. 2025 05:00:02
Hrušková marmeláda
Přidáno 18. 8. 2025 17:03:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 9 hodinami
Nádivka z cukety
Danna před 9 hodinami
Tvarohový koláč z bílé čokolády
JaniceKey před 9 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
kachlicka77 před 9 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
Kristl1980 před 10 hodinami
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
DitaB před 11 hodinami
Salát s mozzarellou a kuřecím masem
bittmanv před 11 hodinami
Nudle s tvarohem a jablky
brtna před 11 hodinami
Pomazánka ze smažených vajíček
brtna před 11 hodinami
Tapiokový pudink s lesními plody
ha.ry před 12 hodinami
Tématické fráze:
jahodová tresť,
jahodové gaspacho,
ostužiny recept,
jahodové pochutnanicko,
jahoda trest,
jahodová mňamka,
jahodové gaspaco,
jahodové gaspazo,
jahodové gaspatcho,
jahodové gaspacho recept,
boruvkove gaspacio,
jahodové gaspacco,
jahodvá trest,
gazpacho recept,
gaspacho,jahody,
jahodové gaspacio,
jahodová tresť do zmrzliny,
jahodova polévka apetit,
gazpacho top,
trest jahoda
Suroviny:
jahody,
borůvky,
lusk vanilkový,
šťáva pomerančová,
šťáva citronová,
limetka,
med,
krém
Komentáře (15)
A díky všem za kladné ohlasy