Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 757 kJ / 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,23 g |
Tuky | 3,81 g |
Vláknina | 23,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 77,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PKDl
Moje poznámka
Jahodové gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PKDl
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 23 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 1 hodinou
Krenex
dragomirac před 2 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 3 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 3 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 3 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 4 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 4 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 5 hodinami
Tématické fráze:
jahodová tresť,
jahodové gaspacho,
ostužiny recept,
jahodové pochutnanicko,
jahoda trest,
jahodová mňamka,
jahodové gaspaco,
jahodové gaspazo,
jahodové gaspatcho,
jahodové gaspacho recept,
boruvkove gaspacio,
jahodové gaspacco,
jahodvá trest,
gazpacho recept,
gaspacho,jahody,
jahodové gaspacio,
jahodová tresť do zmrzliny,
jahodova polévka apetit,
gazpacho top,
trest jahoda
Suroviny:
jahody,
borůvky,
lusk vanilkový,
šťáva pomerančová,
šťáva citronová,
limetka,
med,
krém
Komentáře (15)
A díky všem za kladné ohlasy