Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 530 kJ / 1 800 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,33 g |
Tuky | 36,24 g |
Vláknina | 24,64 g |
Cholesterol | 836 mg |
Sodík | 731 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 161,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustové závitky na marocký způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VWzW
Moje poznámka
Kapustové závitky na marocký způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VWzW
Nejnovější recepty
Meruňkový koláč
Přidáno před 9 hodinami
Rýže s kuřecím masem, pečenou dýní a květákem
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 14 hodinami
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno před 16 hodinami
Pečený česnek uchovávaný v oleji
Přidáno před 18 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 5 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 7 hodinami
Záhorácký závitek
HanaS92 před 7 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
Sahula před 7 hodinami
Makronky
mares-mikulas před 9 hodinami
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 10 hodinami
Báječný perník
Lunaskira před 11 hodinami
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 11 hodinami
Kefírová buchta s krémem
veronika_straka před 13 hodinami
Halušky s brynzou
Lupcina před 14 hodinami
Tématické fráze:
kapustové závitky,
recept na kapustové závitky,
kelove zavitky,
kelove zeli,
kelove zeli,
priprava kelu,
kapustové závitky recept,
kapusta závitky,
vepřové závitky v kapustovém listu,
kapustová musaka,
dusene kelové zelí,
kapusta závitky recept,
hlúbik kelu,
kapustový závitek,
kapustove.zavitky.,
hlavka kelu,
marocký zavitek,
mleté maso v kelu recepty,
kapustove ptacci,
kapustove ptacky
Suroviny:
kapusta,
hovězí zadní,
maso vepřové,
rýže dlouhozrnná,
vejce,
cibule,
mrkev,
česnek,
rajče cherry,
olej olivový,
sůl mořská,
harissa,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
saturejka,
tymián,
bazalka čerstvá,
rozmarýn,
koření oregáno,
nať petrželová,
ořech muškátový,
Komentáře (18)
Také harissa není v Maroku známá, je to tuším Alžírská specialita. Je ale možné, že už se do Maroka rozšířila. Naopak skořice je v masových jídlech běžná.