Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 017 kJ / 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,52 g |
Tuky | 11,62 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 332 mg |
Sodík | 962 mg |
Sůl | 2,21 g |
Sacharidy | 4,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Šunku + korbáčiky nakrájíme na kousky a prolisujeme lisem na česnek (chce to mít čas a trpělivost).
Krok 2: Do takto vzniklé velejemné hmoty přidáme vajíčko a česnek (taktéž prolisovaný). Trošku osolíme a opepříme. Přidáme ještě trošku sušené pažitky a petrželky (čerstvé jsou samozřejmě lepší).
Krok 3: Pořádně směs promícháme.
Krok 4: Krajíce chleba namažeme máslem (trošku i zespod) a potřeme kečupem.
Krok 5: Směs přiměřeně namažeme na krajíce chleba a dáme zapéct na cca 20 minut při 190°C.
Zveřejněno 21. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tousty z Brna 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RXqq
Moje poznámka
Tousty z Brna 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RXqq
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 2 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 5 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 10 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 10 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč z cukety
Vampi před 1 hodinou
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 1 hodinou
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 2 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 3 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 6 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 7 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 9 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 10 hodinami
Tématické fráze:
jak připravit tousty,
babicovi dobroty z 21.9.2013,
jak pripravit toust,
babicovi dobroty ze dne21.9.2013.,
babicovi recepty archiv21.9.2013,
jak připravit na tousty,
babicovy recepty ze dne 21.9.2013,
jak pripravit toasty,
babicovi recepty 21.9.2013,
čerstvé tousty,
tousty,
tousty recepty,
chleba z brna,
originální toust,
originální recepty na toasty,
stary lis,
tousty ruské ořechy,
lisovač vařených brambor,
mlýnek na korbačiky,
korbaciky z popovic
Suroviny:
šunka,
sýr korbáčiky uzené,
vejce,
kečup sladký,
česnek,
sůl,
pepř,
pažitka,
petržel
Komentáře (12)