Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Znojmo

Klasická znojemská pečeně stojí na hovězím mase a nakládaných okurkách. Výborná je i variace z vepřového masa, která vykouzlí úsměv na tváři každého strávníka. Tradiční česká kuchyně má zkrátka své kouzlo.

Hodnocení receptu je 5,0 (54×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

3. 2. 2009 17:09

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie295 kJ / 70 kcal
Bílkoviny2,13 g
Tuky0,37 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 6. 2018 15:18

ladoprasek: to mne moc těší :-K

ladoprasek

17. 6. 2018 14:30

Janka ďakujem výborné ;-)

jája

30. 11. 2017 10:26

Alena: presne tak ja to milujem už od čias školskej jedálne fakt to robili výborne, a môžem povedať že ta ryža k tomu je super, inú prílohu si neviem predstaviť.

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 4. 2017 11:13

Silvie: Bez chuti rozhodně ne :-). Vajíčko přidávám do Bratislavy, ne do znojemské, ale každý jsme zvyklí jinak. :-p

Silvie

15. 4. 2017 08:27

No nevím já dávám do znojemské omáčky ještě trochu hořčice a vejce uvařené na tvrdo. Takhle mi to přijde, že to bude docela bez chuti 8-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 2. 2017 21:08

Marie Švarcová : :-K

Marie Švarcová

15. 2. 2017 19:15

:yes::yes::yes: také máme Znojmo rádi <3

Alena

20. 7. 2016 22:44

Jarka: určite recept vyskúšajte,,ja ho poznám už roky pod názvom znojemská roštenka,,,,je to fantázia tie chute keď sa spoja,,,,nevesta ju miluje

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 6. 2016 23:13

Jarka: Václav Froněk by si to určitě rád přečetl. Bohužel, už není mezi námi :-(

Jarka

22. 6. 2016 23:09

Vaclav Fronek: Tak musím vzkoušet,samé dobré inredience...no prostě muži se nebojí experimntovat to se nadármo neříká,že hodně mužu vaří lepé jak ,ženy,,,tak jistě patříte mezi ně sto bodou:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 10. 2011 13:38

Snehura: díky:-)

Snehura

29. 10. 2011 12:40

Znojmo nemělo chybu:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 9. 2011 11:01

Jenny:;-)

Jenny

25. 9. 2011 08:19

:yes:;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 2. 2011 21:47

Evi díky moc!!! :-p

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: znojemská omáčka s vajíčkem a okurkou znojmo omáčka omáčka znojmo hovězí znojmo pravá znojemská omáčka znojemská omáčka s vajíčkem znojemská omáčka s vajíčkem a salámem znojemská hovězí omáčka jak uvařit znojemskou omáčku top recepty jaké maso na znojemskou omáčku pravá znojemská pečeně znojmo omacka recept znojemská omáčka z vepřového znojem omačka prava znojemská omáčka recept hospodska znojemska omačka znojemska recept omáčka s vajíčkem a okurkou znojemská omáčka top recept

Suroviny: maso hovězí, cibule, olej, sůl, pepř, okurky sterilované, mouka hladká

TopRecepty.cz

Znojmo

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68Z9