Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 747 kJ / 1 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,29 g |
Tuky | 34,77 g |
Vláknina | 8,88 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 622 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 86,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně na šafránu a citronech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qow7
Moje poznámka
Vepřová pečeně na šafránu a citronech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qow7
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 8 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 11 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 20 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvový dort
anika.krenkova před 15 minutami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 1 hodinou
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 2 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 2 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 4 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 5 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 5 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 5 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 11 hodinami
Tématické fráze:
maso na safranu,
vepřove na safranu,
vepřová pečeně,
vepřové maso šafrán recept,
vepřová pečeně s bramborovou kaší,
safran,
vepřové maso na šafránu,
maso veprove se safranem,
jak používat šafrán,
safran recepty,
vepřová pečeně recept,
chuť šafránu,
vepřová pečeně recepty,
šafrán recept,
recepty s pouzitim safranu,
vepřová pečeně s s bramborovou kaší,
veprova pecene na šafranu,
maso na šafrán,
na co používat šafrán,
veprove maso safran
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř mletý,
pepř celý,
citron,
vývar,
med,
šafránové blizny,
hořčice hrubozrnná,
petrželka,
tuk
Komentáře (24)
Kdysi jsem také občas používala šafrán,ale též jsem nevěděla o namáčení-děkuji za info
Ale když v posledních letech vidím tu cenu za malinkou krabičku s pár sušenými pestíky
zizala, Jitkas, 1974andrea: holky, díky za povídání o šafránu, pestíčky namáčím vždycky, ale prášek jsem používala přímo, teď už budu namáčet i ten