Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 747 kJ / 1 374 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 174,29 g | 
| Tuky | 34,77 g | 
| Vláknina | 8,88 g | 
| Cholesterol | 320 mg | 
| Sodík | 622 mg | 
| Sůl | 1,25 g | 
| Sacharidy | 86,42 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Vepřová pečeně na šafránu a citronech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qow7
Moje poznámka
					
				
Vepřová pečeně na šafránu a citronech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qow7
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 7 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 9 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 10 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 11 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 12 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 13 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 14 hodinami
						Tématické fráze:
						
							maso na safranu, 
						
						
							vepřove na safranu, 
						
						
							vepřová pečeně, 
						
						
							vepřové maso šafrán recept, 
						
						
							vepřová pečeně s bramborovou kaší, 
						
						
							safran, 
						
						
							vepřové maso na šafránu, 
						
						
							maso veprove se safranem, 
						
						
							jak používat šafrán, 
						
						
							safran recepty, 
						
						
							vepřová pečeně recept, 
						
						
							chuť šafránu, 
						
						
							vepřová pečeně recepty, 
						
						
							šafrán recept, 
						
						
							recepty s pouzitim safranu, 
						
						
							vepřová pečeně s s bramborovou kaší, 
						
						
							veprova pecene na šafranu, 
						
						
							maso na šafrán, 
						
						
							na co používat šafrán, 
						
						
							veprove maso safran
						
					
						Suroviny:
						
							kýta vepřová, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							pepř celý, 
						
						
							citron, 
						
						
							vývar, 
						
						
							med, 
						
						
							šafránové blizny, 
						
						
							hořčice hrubozrnná, 
						
						
							petrželka, 
						
						
							tuk
						
					
	
			
	
	
Komentáře (24)
Kdysi jsem také občas používala šafrán,ale též jsem nevěděla o namáčení-děkuji za info
Ale když v posledních letech vidím tu cenu za malinkou krabičku s pár sušenými pestíky
zizala, Jitkas, 1974andrea: holky, díky za povídání o šafránu, pestíčky namáčím vždycky, ale prášek jsem používala přímo, teď už budu namáčet i ten