Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 641 kJ / 1 109 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 172,74 g |
| Tuky | 20,14 g |
| Vláknina | 13,34 g |
| Cholesterol | 338 mg |
| Sodík | 547 mg |
| Sůl | 1,33 g |
| Sacharidy | 53,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kanec se šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2r1v
Moje poznámka
Kanec se šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2r1v
Nejnovější recepty
Sýrové placky
Přidáno před 53 minutami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 1 hodinou
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 2 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 12 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indická čočka s batáty
micurka před 25 minutami
Celozrnné housky
Manik před 1 hodinou
Margot koláč s jablky
jestedka před 2 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 2 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 3 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 3 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 13 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 14 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 14 hodinami
Tématické fráze:
divočák se šípkovou omáčkou,
divocak se sipkovou,
divočák na šípkové omáčce,
hovězí maso se šípkovou omáčkou,
hovězí se šípkovou omáčkou,
kanec na šípkové omáčce,
divočák s šípkovou omáčkou,
dančí se šípkovou omáčkou,
hovězí pečeně se šípkovou omáčkou,
šípková omáčka,
recepty sipkova omáčka recept,
divočák recepty,
recept na sipkovou omacku,
bazant se sipkovou omackou,
šípková omáčka recept,
recept na kance se šípkovou omáčkou,
šípková omáčka z divočáka,
divocina se sipkovou omackou,
se šipkovou,
hovězí s sipkovou omáčkou
Suroviny:
kýta kančí,
cibule,
mrkev,
petržel,
citron,
džem šípkový,
sůl,
pepř,
olej,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
koření hřebíček,
voda,
perník na strouhání,
jíška máslová,
šťáva citronová,
džem šípkový,
koření na divočinu,
koření do perníku,
sůl,
cukr
Komentáře (19)
Tak aspoň to poslední kančí ať nepokazím.
Upřímně - množství koření zaáleží na vaší chuti. Takže začni od štipky, ochutnávej a přidávej. Jinak mkoření na divočinu by mělol obsahovat: jalovec, nové koření, zázvor, oregano, černý pepř, tymián, sladká paprika
Autorce se omlouvám, že do toho kecám