Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koňský guláš

Hodnocení receptu je 4,7 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 2. 2009 22:41

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 824 kJ / 1 631 kcal
Bílkoviny256,52 g
Tuky15,57 g
Vláknina65,88 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 558 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy102,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mi poskytla "špagetka" , ta naše z Topu a mám to schválené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

20. 6. 2009 12:33

Melog, tak ti přeju, aby se ti povedl a hlavně, aby chutnal-dej vědět jaký byl;-)Podle mého, je to ten nejlepší guláš, jaký jsem kdy jedla:-!:yes:budu ho muset brzy zopakovat:-D

Melog

20. 6. 2009 12:18

Pokud chcete bezproblemovy pristup ke konine, prestehujte se do Svycarska. Jdu ten gulasek zkusit, tak uvidim.:-)

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

10. 5. 2009 07:18

Jani. Máš pravdu. Jinak bych to vzdal. HI HI HI :-//

Bibinka Bibinka

9. 5. 2009 09:46

Vašku, ale já jsem moc ráda, že si našel zdroj a ukojíš konečně své choutky:-!:-D,Ale že jsem tě k tomu vyburcovala, to mi upřít nemůžeš viď:-?:-))Tak si dej a dobrou chuť:yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

9. 5. 2009 07:07

Už mne nenaštvete. HEČ. Už mám zdroj. Ale byla to facha. A taky Pravá točená konina(kabanos), koňské párečky, bezva polosuchý salámek. HEČ. ŇAM . hi hi hi

Bibinka Bibinka

8. 5. 2009 18:44

Zase jsme si pochutnali:-pmusím toho využít, dokud mám masíko:-!Bude ještě zítra a to bude krááásně proležený a k tomu jsem udělala kynuté knedlíky. Nenajedli jsme se,přímo jsme se přežr..i:-!Ale v přírodě jsme to vychodili a prací taktéž:-D

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

8. 3. 2009 16:28

A nedají si s tou koninou pokoj a nedají.!! + Bodík

tejaja tejaja

8. 3. 2009 15:14

Tak babenky moje, guláš je neskutočné chutný, výborný. Akurát som nezahusťovala, guláš zahustila cibuľa. Škoda, že nemožno dať bodíkov viac;-);-);-) Tento recept si to zaslúži. Ďakujem za super recept:yes::yes::yes:

pepííík

25. 2. 2009 20:02

to snat neee;-(;-(;-(;-(

spagetka

16. 2. 2009 18:19

Je zbytečné o jídelníčku polemizovat, v Indii je zase kráva posvátná, jinde považují prase za nečisté a tudíž by se ho nedotkli. Držme se tedy svého a tolerujme ostatní zvyky.Ono pokud bychom žili někde v Tasmánii od malinka, tak taky papáme dobře živené červy, jak jsem viděla včera v televizi a taky by nám to ;-) nepřišlo divné

Bibinka Bibinka

16. 2. 2009 18:01

Hanko, přečti si pořádně komentáře, někde to tam vysvětluji, co a proč. Kůň měl polámanou nochu a umřel by a ještě v bolestech! Nechal se utratit, aby netrpěl;-(, protože by už nikdy nechodil, bylo to pro něj vysvobození. Tak to přece člověk nevyhodí, když se to dá jíst a je to dokonce lahůdka.Jedla jsem to podruhé v životě. Že by tady u nás v Česku někdo pěstoval koně na maso bych velmi pochybovala, ale takové karamboly se koňum stávají i při dostihách a tak se vyjímečně dostane koňské maso na talíř.;-)

Hanka

16. 2. 2009 17:47

No, ale koukám, ze vy si hodně potrpíte na to jíst koně.

Bibinka Bibinka

12. 2. 2009 19:50

Vašku, s tou prodejnou Tě asi zklamu, ale nevím, že by se tu někde prodávalo. Asi si to špatně pochopil a já myslečla k nám domu. Mám ho docela dost zamraženýho. Někde už jsem to tu psala, že naše holka je na statku, sedlá a učí jezdit na koních. Jeden si zlomil nohu, tak ho museli utratit a my se 3 o něj rozdělili, tak vidíš, že je toho dost. Určitě bude v mrazáku i na jaře, až budeš mít nějakou cestu sem. Když tak napiš.;-):yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

12. 2. 2009 18:40

Já se určitě ozvu na tvůj email. To víš,já kvůli jídlu jsem schopnej udělat ledaco. Škoda že jsem to nevěděl před lety o té konině v J.H ,kam jsem dost často jezdil. Když to tam s tím masem vydrží do jara jistě se tam někdy stravím v tom obchodě. Zatím ahoj. :yes:;-)

Bibinka Bibinka

12. 2. 2009 17:57

Jani R., do kyšky se nakládá i koňské, pokud chceš z něho dělat řízky.;-)

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gulas z konskeho masa guláš z koniny konský salám naložená svíčková úprava koňského masa koňský kabanos konske maso gulas konske maso recepty konsky salam recepty koňské recepty kdo jedl koňské maso? koňský salám recept naložená divočina recepty z konského masa konskýguláš guláš z koňského salámu recepty z divociny svíčková z divočiny normalní gulašek z divočiny recept na koňský salám

Suroviny: maso koňské, cibule, česnek, strouhanka chlebová, paprika čerstvá červená, majoránka, sádlo, kmín celý, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Koňský guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Krwr