Suroviny pro 15
15
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 807 kJ / 4 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,83 g |
Tuky | 266,76 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 2,25 g |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 359,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobrá roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ev24
Moje poznámka
Dobrá roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ev24
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 11 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 16 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 17 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 20 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 8 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 10 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 10 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 11 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 11 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 11 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 11 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 13 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 14 hodinami
Tématické fráze:
pudinková náplň do rolády,
dobrá roláda,
dobrá piškotová roláda,
pudinková roláda,
dobre rolady,
jak srolovat roladu,
jahodová roláda podle karolíny,
jak srolovat piškotovou roládu,
sýrová roláda podle l.hrušky,
recept na dobrou roladu,
dobrá nápln do rolády,
dobra piškotové rolády,
náplně do rolády piškotové,
piškotové těsto,
dobrá roláda recept,
krem do rolad,
dobre roláda,
dobrá roláda recepty,
dobré piskotove rolády,
srolovat roládu
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
marmeláda,
máslo,
mléko,
pudinkový prášek,
rum,
cukr moučkový
Komentáře (11)
Budeš rada, ak sa ti spoja konce cesta
No a potom to zopneš tými okvietkovanými špendlíkmi, aby sa ti to celé nerozpadlo - načo ináč by tam boli
Karolína, to neber ako výsmech, ale ako skúsenosti tých, čo si už niečo odpiekli.
Po dvoch-troch desaťročiach to už budeš vedieť posúdiť aj ty.
Inak na krém maslo s cukrom vždy šľahám, dovtedy, kým nie je cukor cítiť. Rozhodne si myslím, že rozmačkať maslo nestačí.