Suroviny pro 15
15
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 807 kJ / 4 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,83 g |
Tuky | 266,76 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 2,25 g |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 359,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobrá roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ev24
Moje poznámka
Dobrá roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ev24
Nejnovější recepty
Pizza košíčky
Přidáno před 7 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 21 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 21 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno 22. 8. 2025 16:00:02
Cuketová pomazánka
Přidáno 22. 8. 2025 11:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 13 minutami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 14 minutami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 24 minutami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 24 minutami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 35 minutami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 48 minutami
Kynuté těsto na cokoli
Nadezda76 před 3 hodinami
Vepřová kýta na slanině a majoránce
lidunka76 před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
LuKrajKa před 4 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
David Salamánek před 4 hodinami
Tématické fráze:
pudinková náplň do rolády,
dobrá roláda,
dobrá piškotová roláda,
pudinková roláda,
dobre rolady,
jak srolovat roladu,
jahodová roláda podle karolíny,
jak srolovat piškotovou roládu,
sýrová roláda podle l.hrušky,
recept na dobrou roladu,
dobrá nápln do rolády,
dobra piškotové rolády,
náplně do rolády piškotové,
piškotové těsto,
dobrá roláda recept,
krem do rolad,
dobre roláda,
dobrá roláda recepty,
dobré piskotove rolády,
srolovat roládu
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
marmeláda,
máslo,
mléko,
pudinkový prášek,
rum,
cukr moučkový
Komentáře (11)
Budeš rada, ak sa ti spoja konce cesta
No a potom to zopneš tými okvietkovanými špendlíkmi, aby sa ti to celé nerozpadlo - načo ináč by tam boli
Karolína, to neber ako výsmech, ale ako skúsenosti tých, čo si už niečo odpiekli.
Po dvoch-troch desaťročiach to už budeš vedieť posúdiť aj ty.
Inak na krém maslo s cukrom vždy šľahám, dovtedy, kým nie je cukor cítiť. Rozhodne si myslím, že rozmačkať maslo nestačí.