Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso po srbsku

Vepřové po srbsku je osvědčená klasika plná zeleniny a omáčky. Tento pokrm připravujeme z vepřové plece a do omáčky přidáme čalamádu, což je naložená směs zeleniny. Dochutíme a podáváme s rýží, brambory, nebo s hranolky.

Hodnocení receptu je 4,9 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 40 min

55 min (15 min příprava + 40 min tepelná úprava)

14. 2. 2009 22:19

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 918 kJ / 458 kcal
Bílkoviny7,93 g
Tuky1,60 g
Vláknina8,27 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,35 g
Sůl5,83 g
Sacharidy100,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pokud je čalamáda hodně kyselá, tak přisypeme cukr podle chuti. I trocha vegety se může dát.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

lenkazbehl

22. 4. 2017 07:01

:-p

Karla

9. 11. 2015 04:35

:-):-K:yes: Stoji za vyzkoušeni

Ivana79 Ivana79

26. 11. 2013 16:14

Robila som niečo moc podobné,ešte som pridala čerstvé rajčiny a papriku...výborné:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 12. 2011 12:45

:-p:-p:yes:

Markéta

30. 12. 2011 12:31

Děkuji za super recept. Právě jsem uvařila a baštím. Vynikající. Nevím jak je možné, že u nás ve třech obchodech nemají čalamádu:-//- dala jsem lečo a mohu říci- ňam, ňam, ňam:-p

Doubnerka

5. 1. 2011 15:54

Moc, moc dobroučké. Vzhledem k tomu, že nemusíme čalamádu, vynechala jsem ji a i tak je to super. Dávám bodík.:yes:

lomka

11. 11. 2009 15:37

Super namka;-)davam bodik

Jarca87 Jarca87

15. 2. 2009 20:04

Díky za odpovědˇ

jirihyvnar jirihyvnar

15. 2. 2009 11:57

Na těch 8 plátků masa asi půl litru čalamády,červené papriky přiměřeně asi malou zavařovací skleničku a šťávu scedíme.Kečupu 250 ml a hlavně podle chuti.

Jarca87 Jarca87

15. 2. 2009 07:51

Ještě bych se chtěla zeptat kolik toho masa a té čalamády??Myslím že je lepší napsat k receptu kolik všeho zhruba by tam mělo být,každá nevaří od oka.;-)

Jarca87 Jarca87

15. 2. 2009 07:47

Moc dobrý recept,dala jsem si ho do oblíbených a někdy ho zkusím uvařit.Fotky jsou moc pěkné,dávám Ti bodík.:yes::-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový plátek po srbsku vepřová plec po srbsku vepřové rizoto po srbsku vepřové žebírko po srbsku vepřová kotleta po srbsku kuřecí maso po srbsku srbska veprova kotleta vepřové kotlety po srbsku vepřová kýta po srbsku kuřecí plátek po srbsku srbský vepřový plátek vepřový kotlet po srbsku veprove platky po srbsku kotlety po srbsku žebírko po srbsku veprove maso recepty vepřový steak po srbsku srbské žebírko kotleta po srbsku recepty z vepřového masa

Suroviny: plec vepřová, kečup sladký, čalamáda, paprika čerstvá červená, tuk, cibule, špek, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Vepřové maso po srbsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRpx