Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 240 kJ / 535 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,71 g |
| Tuky | 42,86 g |
| Vláknina | 11,02 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 818 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 29,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s kuřecími jatýrky a masíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wX3
Moje poznámka
Těstoviny s kuřecími jatýrky a masíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wX3
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 14 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 16 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 17 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 20 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 23 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 8 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 9 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 9 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 10 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 11 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 11 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 11 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 12 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 12 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
med ze smrkových větviček,
těstoviny s jatýrkama,
med ze smrkových větviček recept,
med za smrkových větviček,
salát s kuřecími jatýrky,
kuřecí rolády plněné jatýrky a žampiony,
kuřecí jatýrky na žampionech,
recept.najidla.testoviny,
maminčiny těstoviny játra, kuřecí maso,
super těstoviny
Suroviny:
stehno kuřecí,
játra kuřecí,
tuk,
slanina,
cibule,
jablko,
ředkvičky,
česnek,
tymián,
koření chilli,
paprika čerstvá červená,
rajče
Komentáře (7)
a jedlo uvarim co najskor, vyzera bajecne.