Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 844 kJ / 680 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,66 g |
| Tuky | 67,73 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 225 mg |
| Sůl | 0,51 g |
| Sacharidy | 7,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Petrželová polévka s vajíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z5R7
Moje poznámka
Petrželová polévka s vajíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z5R7
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 5 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 6 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 8 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 9 hodinami
Křehké krajkové rohlíčky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pudinkový likér
Merylas před 19 minutami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 41 minutami
Segedínský guláš
LucieDos před 1 hodinou
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 1 hodinou
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 2 hodinami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 3 hodinami
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 4 hodinami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 4 hodinami
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 5 hodinami
Tématické fráze:
tncz nova levné recepty ládi hrušky 24.3.2014,
recepty ládi hrušky 24.3.2014,
polevka z roslehané vajicko,
petrželová polévka,
vajíčko do polévky,
kdy přidat vajíčko do polévky,
petrželová polévka s s hruškami,
rozšlehané vajíčko do polévky,
celerovo petrželova polévka,
polévka s vajíčkem,
petrželová polévk,
polévka z vajíčkem,
kurecí polévka s vajíčkem,
tncz nova levné recepty ládi hrušky 24.3.2014 svíčkova,
tncz recept na svickovou pro zacatecniky,
tncz nova levné recepty ládi hrušky z 24.3.2014,
tncz nova levné recepty ládi hrušky z 24.3.
Suroviny:
petržel,
cibule,
tuk,
mouka hladká,
pepř,
vývar,
koření oregáno,
smetana,
vejce,
petrželka
Komentáře (1)