Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 789 kJ / 2 579 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 188,88 g |
| Tuky | 162,03 g |
| Vláknina | 51,92 g |
| Cholesterol | 360 mg |
| Sodík | 510 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 80,40 g |
Postup přípravy
Pivní guláš podáváme s houskovým knedlíkem, ( těstovinami nebo pečivem).
Zveřejněno 26. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VyPo
Moje poznámka
Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VyPo
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 5 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 5 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 7 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 8 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 9 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 34 minutami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 1 hodinou
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 2 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 2 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 3 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 3 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 4 hodinami
Polévka šup-šup
Loiza před 5 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš z krku,
guláš z hovězího krku,
hovezi krk gulas,
hovezí guláš recept,
hovězí krk recepty,
hovězí guláš,
hovězí gulas na pivu,
hovězí krk recept,
hovězí krk recepty guláš,
hovězí krk na guláš,
hovezi gulas na pive,
hovězí krk,
hovezi krk na pive,
guláš s hovězího krku,
gulaš z krku,
recept na hovězí guláš,
hovězí guláš recepty,
hovezi gulaš s krku,
gulase z hoveziho krku,
recept na dobrý hovězí guláš
Suroviny:
krk hovězí,
cibule,
olej,
pivo světlé,
majoránka,
česnek,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř,
paprika čerstvá červená,
chléb
Komentáře (20)
Ďakujem za vysvetlenie (a súhlas o paprike).
Protlak lze vynechat
Paní casinová vaří s protlakem - prý to guláš i zahustí
Já vařím bez protlaku a pouze "znalci" (jsou-li na protlak upozorněni) poznají rozdíl,...
No a jak jinými slovy píšete vy, tak já myslím že ty papriky jsou v rcp uvedené poněkud nepřehledně, ba přímo zašmodrchaně...
Ak niekto v zahraničí chce jedlo podľa receptu uvariť, je len na jeho fantázii ako dávkovať jednotlivé ingrediencie.
Taktiež uvádzate sušenú červenú papriku. V príprave sa ale nazýva chili paprička. Je rozdiel sušená paprika (napríklad ňora) a sušená chili paprička (napríklad cayena).
Ďakujem.
Casino
K receptu:
Líbí se mi Poznámka
S tmavým pivem zmíněným v kometářích by to asi bylo jak cumel
V rcp stojí: "restujeme za stálého míchání do ztmavnutí masa i cibule (aby se maso pěkně zatáhlo)"
Jj, ztmavlé maso je OK
btw musela som si vyguglit, co je to ptydepe
https://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=4089
Také tak někdy dělávám,jen používám černé pivo.Příjde mi,že je pak šťáva pěkně tmavá
K receptu nejsou žádné komentáře.