Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 4. 2014 11:18

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie10 789 kJ / 2 579 kcal
Bílkoviny188,88 g
Tuky162,03 g
Vláknina51,92 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 510 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy80,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Slyšela jsem nedávno v radiu na F1 radu našich babiček. Když se nám zdá cibulka na guláš již pěkně hnědá, na 10 minut hořák vypneme. ( Cibulka prý ještě pomalu dojde a pěkně zhnědne). Po této době opět zapneme a pokračujeme.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

26. 4. 2014 17:32

Hezký guláš,mě by chutnal:-p:yes:
Také tak někdy dělávám,jen používám černé pivo.Příjde mi,že je pak šťáva pěkně tmavá:yes:

Nikina Nikina

26. 4. 2014 13:03

Pěkný gulášek :yes:

ivulinka ivulinka

26. 4. 2014 11:37

Krásný gulášek, moc bych si pochutnala:-p:yes:

Max Braun

26. 4. 2014 11:22

Mě děláš chutě ...:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí guláš z krku guláš z hovězího krku hovezi krk gulas hovezí guláš recept hovězí krk recepty hovězí guláš hovězí gulas na pivu hovězí krk recept hovězí krk recepty guláš hovězí krk na guláš hovezi gulas na pive hovězí krk hovezi krk na pive guláš s hovězího krku gulaš z krku recept na hovězí guláš hovězí guláš recepty hovezi gulaš s krku gulase z hoveziho krku recept na dobrý hovězí guláš

Suroviny: krk hovězí, cibule, olej, pivo světlé, majoránka, česnek, protlak rajčatový, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, chléb

TopRecepty.cz

Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VyPo