Rychlý tatarák z kapra
Pochutnat si na vynikajícím tataráku z kapra a ještě zužitkovat zbylé kousky je skvělá myšlenka. Na přípravu použijeme stejné suroviny jako do pravého tataráku, mimo vejce. Podáváme s nezbytnými topinkami.
Postup přípravy
Krok 1: Maso pomeleme na masovém strojku (kostičky nevadí-zachytí se a zůstanou uchycené na šneku strojku).
Krok 2: Všechny suroviny smícháme a vmícháme do umlet ého masa.
Krok 3: Vše ještě ochutíme dle našich představ a chuti. Necháme v chladu alespoň 2 hod.
Krok 4: Mažeme na topinky jako tatarák z masa.
Zveřejněno 5. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý tatarák z kapra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxGR
Moje poznámka
Rychlý tatarák z kapra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxGR
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 8 hodinami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 22 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 22 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 22 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
lucie.jechova před 19 minutami
Jablková pomazánka
Merylas před 35 minutami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Romana20 před 38 minutami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
veronika_straka před 39 minutami
Uzená žebra - prostě jen uvařená
Kajkajak před 41 minutami
Květáková polévka II
Kajkajak před 50 minutami
Pravý vepřový guláš
schierl před 56 minutami
Pomazánka s restovaným pórkem, šunkou a Hermelínem
schierl před 56 minutami
Jablkový závin z listového těsta
Iliis před 1 hodinou
Broskvový kompot
Sbotka před 2 hodinami
Tématické fráze:
rybí tatarák,
rybí tatarák z kapra,
tatarák z ryby,
ryby tatarak,
rybí tatarák recept,
tatarak z lososa recept,
rybí salát z kapra,
škvarky z kapra,
recepty na kapra,
amur recepty,
rybí skvarky,
recepty z kapra,
jak udělat kapra,
rybí tatarák -video recept,
tatarak z uzeneho lososa,
recept na kapra,
recept na rybí tatarák,
tatarák z rybího masa,
kapr recepty,
amur recept
Suroviny:
sádlo,
cibulka,
kečup sladký,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
sůl,
omáčka sojová,
olej
Komentáře (15)
To máš pravdu. ALe ber to tak, že bys nemohl jíst ani domácí prase které jsi zabil doma. A přitom nic lepšího za zdravějšího není. To maso v obchodech, se bojím já sám strčit do úst, může tam být třeba 10 razítek od veterinární zprávy
chce to vyzkoušet myslím,že to musí býti prima bašta.
Já jedla v Holandsku syrové Herinky vcelku,prodávají to tam na ulici s cibulkou nakrájenou na drobno polité olejem a je to skvělé.
No, taky pokud budete takove veci jist amatersky pripravene, tak si zadelavate na pekny problemy. Takove veci musi byt spravne upravene (treba predem zamrazene) a ze spravnych ryb.Syrove sladkovodni ryby - osobne bych se vyhnul obloukem. Hodne velkym.