Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 825 kJ / 197 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,90 g |
| Tuky | 0,47 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 133 mg |
| Sůl | 0,26 g |
| Sacharidy | 39,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šlehačka bez tuku - italská vařená šlehačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7L4
Moje poznámka
Šlehačka bez tuku - italská vařená šlehačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7L4
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 7 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 14 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 15 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 16 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 16 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 2 hodinami
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 2 hodinami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 2 hodinami
Vánočka II
Sojkal před 3 hodinami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 4 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 4 hodinami
Uherská pěna
Daami před 6 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 7 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 7 hodinami
Tématické fráze:
varena slehacka,
krém z vařené šlehačky,
italská šlehačka,
italská vařená šlehačka,
vařená šlehačka recept,
žloutky a xanthan šlehačky,
italsá vařená šlehačka,
vařená šlehačka , recept na krém,
vegan slehacka,
pravá šlehačka,
slehačka s bílky,
italský sněhový krém,
u vařéna šlehačka s krémem,
italský sněhový krém.cz,
vařené šlehané bílky,
italský bílkovy krem,
pravá šlehačka recept,
italský chleba recept,
prava italsa tiramisu,
do čeho přidat xanthan do kremu
Suroviny:
voda,
želatina,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
bílek
Komentáře (5)
Na fotce vypada normalne slehackove, kdybys nerekla, tak neuverim. Co by asi rekla tahle slehacka na celozrnnou nebo treba nejakou alternativni mouku, ale to uz chci az moc
Dík za odpoveď, recept je veľmi zaujímavý, pre mňa neznámy.