Suroviny
Porce: 6 skleniček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 044 kJ / 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,45 g |
Tuky | 7,03 g |
Vláknina | 12,73 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 171 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 84,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hrušky nakrájíme na kostičky, pokapeme limetkovou šťávou,přidáme koření a agávový sirup a chvíli podusíme do změknutí a puštění šťávy.
Krok 2: Jeden plátek želatiny necháme nabobtnat v misce a přidáme k hruškové směsi. Zahříváme do rozpuštění želatiny.
Krok 3: Rozdělíme do skleniček a dáme na chvíli vychladit do lednice.
Krok 4: Mezitím si připravíme z mléka, cukru a pudinku kakaovou vrstvu dle návodu na obalu. Opět rozdělíme do skleniček a dáme vychladit. Dozdobíme dle fantazie.
Zveřejněno 10. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podzimní pohlazení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZDQg
Moje poznámka
Podzimní pohlazení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZDQg
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 13 minutami
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 3 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 6 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Tématické fráze:
podzimní vaření,
desert chocolat oetker,
podzimní sklenička,
top recepty moučníky ovocne pohlazeni,
recept dessert chocolat,
dessert chocolat dr.oetker,
dr.oetker dessert chocolat,
vánoční pohlazeni-recept,
dr.oetker dessert chocolat recept
Suroviny:
hruška,
limetka,
sirup agávový,
skořice,
kardamom,
želatina,
mléko,
cukr skořice,
cukr krupice,
pudink
Komentáře (6)