Suroviny
Porce: 6 skleniček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 044 kJ / 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,45 g |
Tuky | 7,03 g |
Vláknina | 12,73 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 171 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 84,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hrušky nakrájíme na kostičky, pokapeme limetkovou šťávou,přidáme koření a agávový sirup a chvíli podusíme do změknutí a puštění šťávy.
Krok 2: Jeden plátek želatiny necháme nabobtnat v misce a přidáme k hruškové směsi. Zahříváme do rozpuštění želatiny.
Krok 3: Rozdělíme do skleniček a dáme na chvíli vychladit do lednice.
Krok 4: Mezitím si připravíme z mléka, cukru a pudinku kakaovou vrstvu dle návodu na obalu. Opět rozdělíme do skleniček a dáme vychladit. Dozdobíme dle fantazie.
Zveřejněno 10. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podzimní pohlazení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZDQg
Moje poznámka
Podzimní pohlazení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZDQg
Nejnovější recepty
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno před 13 hodinami
Kančí nudličky
Přidáno před 13 hodinami
Nakládaný křen
Přidáno před 19 hodinami
Jednoduchá pomazánka z uzeného masa
Přidáno před 20 hodinami
Jablečná přesnídávka
Přidáno 12. 9. 2025 08:00:03
Filé s kapary
Přidáno 11. 9. 2025 20:45:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší špenát
Ellen1 před 1 minutou
Koprová omáčka
albatevi před 4 minutami
Brambory zapečené s nivou a porkem
bohdana před 25 minutami
Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí
trdlo před 27 minutami
Kulajda z naložených a sušených hub
albatevi před 32 minutami
Moučník s tvarohem a jahodou
Kakoska před 58 minutami
Trochu zdravější tvarohový koláč
Janicee před 1 hodinou
Helenské rohlíky
Fitulka před 1 hodinou
Pečené maso
Kdyzjehlad před 1 hodinou
Tématické fráze:
podzimní vaření,
desert chocolat oetker,
podzimní sklenička,
top recepty moučníky ovocne pohlazeni,
recept dessert chocolat,
dessert chocolat dr.oetker,
dr.oetker dessert chocolat,
vánoční pohlazeni-recept,
dr.oetker dessert chocolat recept
Suroviny:
hruška,
limetka,
sirup agávový,
skořice,
kardamom,
želatina,
mléko,
cukr skořice,
cukr krupice,
pudink
Komentáře (6)