Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 127 kJ / 1 225 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,91 g |
| Tuky | 48,14 g |
| Vláknina | 21,36 g |
| Cholesterol | 513 mg |
| Sodík | 1,36 g |
| Sůl | 3,14 g |
| Sacharidy | 98,15 g |
Postup přípravy
1/3 baklažánov, 1/3 paradajkovej zmesi, ½ tvarohu,1/3 baklažánov, 1/3 paradajkovej zmesi, ½ tvarohu, 1/3 baklažánov, 1/3 paradajkovej zmesi, nahrubo strúhaný syr Krok 4: V rúre pri 180°C zapekáme cca 30-40min.
Zveřejněno 24. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilkový pekáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VywW
Moje poznámka
Lilkový pekáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VywW
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 19 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 7 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 7 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 8 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 8 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 10 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 12 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 14 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 14 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 14 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 14 hodinami
Tématické fráze:
top recepty s lilkem,
lilkovyborek,
recepty s lilkem,
vareni na markize-recepty,
recept s lilkem do pekáče
Suroviny:
lilek,
rajče loupané,
tvaroh,
česnek,
koření oregáno,
sůl,
sýr tvrdý,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka
Komentáře (4)
A baklažán treba nechať "potiť"