Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře na bažantí způsob

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 50 min

65 min (15 min příprava + 50 min tepelná úprava)

13. 11. 2014 13:05

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 895 kJ / 692 kcal
Bílkoviny17,86 g
Tuky3,62 g
Vláknina96,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 645 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy94,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zuzun

15. 11. 2014 21:35

Casino, jo tak, budu pamatovat, diky:yes:

zuzun

15. 11. 2014 21:33

Suslajda, diky za odpoved, myslela jsem, ze to delam spatne (a predesla generace tez);-)

cathleen cathleen (moderátorka)

14. 11. 2014 10:49

Taky :yes::yes:

Ivana Ch

14. 11. 2014 05:59

Dělávám podobně, teď už ale dlouho nebylo, zapoměla jsem na to.

casino casino

14. 11. 2014 01:11

Obecně se oprané maso na PEČENÍ má osušit; suché maso se žárem v peci zatáhne rychleji než maso mokré, které se zprvu na povrchu de facto dusí:-)
V tomto případě, pokud se drůbeží maso peče v kožuchu, tak je to asi jedno...:-))

suslajda suslajda

13. 11. 2014 20:08

zuzun:nemusíš ho osušovat, každý jak je zvyklí:-K

zuzun

13. 11. 2014 19:04

Super mnamka, libi se mi jednoduchost, vse se strci do trouby a vytahne se nebe v hube. Mam dotaz, proc se maso musi po myti vysusit? Prece se podlije, co kdyz ho nevysusim? Moje mamka ho nikdy nesusi, a taky se bojim, ze by na mase zbyly chloupky, i papirova uterka pousti takovy minivlakynka. Jinak bod za tuhle dobrotu:yes::yes::yes::-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 11. 2014 17:09

Upečený"bažant"i koření se mi moc zamlouvá:yes::-p:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuře na způsob bažanta bažantí maso kuřecí čtvrtky ala bažant kuře na spusob a bazanty bazanti kuřecí prsa bazanti kurata bazanti kurata kuře ala bažant s pivem kure ala francie kuře ala bažant na černém pivu na bažantí způsob kuřecí alá bažanta recept na kure na zpusob bazanta recept aby nebylo kure suche krůtí maso na způsob bažanta jak pect kuře aby nebylo suchy bažantí maso recept nejlepší recept na bažanta

Suroviny: kuře čtvrtky, cibule, česnek, celer řapíkatý, rozmarýn, sůl, koření, bobkový list, slanina, pivo černé

TopRecepty.cz

Kuře na bažantí způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QqVY