Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 895 kJ / 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,86 g |
Tuky | 3,62 g |
Vláknina | 96,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 645 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 94,60 g |
Postup přípravy
Přílohu si dá každý dle své chuti.
Zveřejněno 13. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na bažantí způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QqVY
Moje poznámka
Kuře na bažantí způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QqVY
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 2 hodinami
Krenex
dragomirac před 3 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 4 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 4 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 4 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 5 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 5 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 6 hodinami
Tématické fráze:
kuře na způsob bažanta,
bažantí maso,
kuřecí čtvrtky ala bažant,
kuře na spusob a bazanty,
bazanti kuřecí prsa,
bazanti kurata,
bazanti kurata,
kuře ala bažant s pivem,
kure ala francie,
kuře ala bažant na černém pivu,
na bažantí způsob,
kuřecí alá bažanta,
recept na kure na zpusob bazanta,
recept aby nebylo kure suche,
krůtí maso na způsob bažanta,
jak pect kuře aby nebylo suchy,
bažantí maso recept,
nejlepší recept na bažanta
Suroviny:
kuře čtvrtky,
cibule,
česnek,
celer řapíkatý,
rozmarýn,
sůl,
koření,
bobkový list,
slanina,
pivo černé
Komentáře (9)
V tomto případě, pokud se drůbeží maso peče v kožuchu, tak je to asi jedno...