Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Makedonské maso s koprem

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

13. 1. 2015 09:24

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 440 kJ / 822 kcal
Bílkoviny116,85 g
Tuky19,92 g
Vláknina5,73 g
Cholesterol 212 mg
Sodík 363 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy42,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je z knihy Recepty zo Života.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Karla

28. 9. 2015 20:19

:-):-K:yes:

Ivana79 Ivana79

18. 1. 2015 14:30

Robievam,je to dobré :-p:yes:

Angel 666 Angel 666

14. 1. 2015 23:24

Mně se to líbí ;-):yes:

leosek leosek

14. 1. 2015 15:08

:-((

Inka1 Inka1

13. 1. 2015 12:11

:-) Moc dobré :-D. Dávám i kousek vepřových jater a trochu smetany. Už jsem to dlouho nedělala. Díky za připomenutí :yes:

spagetka spagetka

13. 1. 2015 10:59

Vše máme rádi a vypadá to dobře :-p:-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: makedonské maso veprove na kopru makedonská kuchařka kuchařka makedonské maso makedonské recepty makedonske vepřove maso maso s koprem recepty z makedonské kuchyně

Suroviny: kýta vepřová, sádlo, cibule, mouka hladká, mléko, kopr, ocet, vývar zeleninový, sůl

TopRecepty.cz

Makedonské maso s koprem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K25G