Suroviny
Porce: 4-porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 435 kJ / 821 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,92 g |
Tuky | 45,11 g |
Vláknina | 40,00 g |
Cholesterol | 141 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,39 g |
Sacharidy | 44,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionová rychlá polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkJP
Moje poznámka
Žampionová rychlá polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkJP
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 11 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 23 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno 16. 10. 2025 15:07:03
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno 16. 10. 2025 11:02:02
Mrkvový krém
Přidáno 16. 10. 2025 10:02:01
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 1 hodinou
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 2 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 4 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 4 hodinami
Uzená žebra pomalu pečená
Monika28 před 5 hodinami
Cibulová polévka
drutek73 před 6 hodinami
Jemná banánová bábovka
Borinka před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 7 hodinami
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 7 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 8 hodinami
Tématické fráze:
žampionová polévka bez smetany,
žampionová polévka,
jak dlouho vařit žampiony,
recept na žampionovou polévku,
žampionová polévka od dámy evelinka,
zdravá žampionová polévka,
žampiony bez restování,
zapionova polevka zdrava,
jak smažit žampiony,
jak dlouho se smazi žampiony,
žampióny om,
zampionova polévka zdrava,
žampionová polévka recept,
zampionova polevka top recepty,
zampionova polevka bez smetany recept,
žampionová polévka top recept,
recept na rychlou polevku s žampiony,
top recepty zampionova polévka,
rychlé polévky,
jak dlouho vařit žampinovou na polévku
Suroviny:
žampióny,
masox hovězí,
olej,
máslo,
smetana na vaření,
smetana zakysaná
Komentáře (15)
No, možná by bylo vhodnější v rcp to prostřední slovo nahradit slůvkem "restovat"
(žampiony lze krááásně dělat i nasucho
v surovinách.