Vaječná omeleta s topinkou dle hajného ze „Šlajfu“
Suroviny
Porce: 2;
Nutriční hodnoty
Energie | 3 614 kJ / 864 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,85 g |
Tuky | 65,69 g |
Vláknina | 8,06 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 1,58 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 17,97 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 2. 2015 12:00
Hmmm to vypadá luxusně ... parání snídaně. My měli dnes na stejný způsob míchaná vejce ... super tip .. dávám bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 5 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 12 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 40 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 1 hodinou
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 2 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Další recepty
Tématické fráze: omeleta s topinkou vaječná omeleta vajecna topinka utopenci s horcici a kozimi rohy omeleta na topinky topinka s omeletou vaječná topinka bez chleba topinka s amoletou vaječina s topinkou
Suroviny: vejce, bok uzený, cibule červená, mléko, česnek, chléb, sýr tvrdý, sádlo, pepř, sůl
Vaječná omeleta s topinkou dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VkrW
1 názor