Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Skalické zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

12. 2. 2015 22:02

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie7 440 kJ / 1 778 kcal
Bílkoviny98,08 g
Tuky126,41 g
Vláknina24,30 g
Cholesterol 750 mg
Sodík 4,12 g
Sůl10,00 g
Sacharidy53,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Navir Navir

13. 2. 2015 16:38

Dáváme také smaženou cibulku a zahušťujeme syrovým bramborem, eee, syrovou bramborou ;-) a jsem z Brna ;-)Už to tak dělala babička, maminka a snad i prabába :-D

jarda Kadic jarda Kadic

13. 2. 2015 16:24

janek53: mamča je z jižních Čech a ta zásadně zásmažkou;-) když mě viděla,jak do zelí strouhám syrový brambor, kroutila hlavou.Ale když zelí většinou je jako příloha k mastným masům,nakonec to pochopila:-D D já na to sám nepřišel,viděl jsem to kousek od Brna.;-) Jo,a jsem od Teplic:-)

janek53 janek53

13. 2. 2015 16:13

jarda Kadic: jak kdy. Nastrouhanou bramborou nebo cibulovou zásmažkou a místo mám v Hodoníně:-)

jarda Kadic jarda Kadic

13. 2. 2015 16:07

janek53: Mně je jedno,kolik je kam kilometrů;-) ale když jses místní,tak čím ty zahušťuješ zelí?:-O;-) já jsem že severních Čech a tady to zvykem není.

mika59 mika59

13. 2. 2015 14:41

:-p

janek53 janek53

13. 2. 2015 14:22

Pardon, malé upřesnění Hodonín - Skalica = 14 kilometrů;-)

Bibinka Bibinka

13. 2. 2015 13:30

jarda Kadic: Jardo, to máš pravdu, já také dělám přílohové zelí jedině se strouhanou bramborou a když jsme jezdívali na hody na Moravu, tam jsem se ho naučila a odtud i pochází;-)

jarda Kadic jarda Kadic

12. 2. 2015 22:35

To může být dobré.Škoda,že není foto.;-) a protože se 13.2. objevilo i foto,tak už vidim,jak má být jídlo husté:yes: ukládám a dávám bodík:yes: to zahuštění bramborem se mi líbí,já už takhle dělám i zelí jako přílohu;-) myslím,že jsem kdysi četl,že je to moravský způsob:yes::-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zeli se zásmažkou zelí s bramborovou zásmažkou dáme jídlo hodonín kyselé zeli se zasmazkou strouhané zelí strouhané zelí brno dušené zelí ze skalice recept česnek skalický paranica zeli zeli ze zasmazkou jak storuhat zeli kyselé zelí s vařenými brambory jak vařit kysele zelí s bramborem zeli se zasmaskou zeli se zasmazkou s brambor kolik minut vařit kyselé zelí kyselé zelí se zásmažkou z brambor kyselé zelí s bramborovou zásmažkou čím zahuštujeme zelí recept zelí se zasmaskou

Suroviny: ovar, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř, zelí kysané, brambory, masox, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Skalické zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G227