Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 984 kJ / 1 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,87 g |
Tuky | 91,79 g |
Vláknina | 14,38 g |
Cholesterol | 305 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 27,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvojí líčka v Pomalém hrnci s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gGPY
Moje poznámka
Dvojí líčka v Pomalém hrnci s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gGPY
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 1 hodinou
Mini vaflový špíz
Přidáno před 4 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 13 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 14 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 4 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 11 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 12 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 14 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 15 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 15 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 16 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 18 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 19 hodinami
Tématické fráze:
koňská líčka,
líčka v pomalém hrnci,
vepřova líčka v pomalém hrnci,
pomalý hrnec s časovačem recepty,
hovezi licka v pomalém hrnci,
pomalý hrnec kaufland,
hovězí líčka pomalý hrnec,
koňská líčka recepty,
líčka s fazolkami,
jak vařit hovězí líčka pomalý hrnec,
hovezi licka v pomalém v pomalém hrnci,
vařené maso v pomalém hrnci,
koňská líčka recept,
stupne vareni pomaly hrnec,
vepřová líčka s fazolkami,
recepty k pomalému hrnci,
vařeni v pomalem hrnci,
hovězí líčka v pomalém hrnci po po burgundsku,
líčka pomalý hrnec,
dvojí vaření
Suroviny:
líčka koňská,
líčka hovězí,
cibule,
slanina anglická,
česnek,
koření,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
pepř čtyř barev,
kmín drcený,
vločky chilli,
koření oregáno,
sůl,
petrželka,
cibulka jarní,
kopr,
fazolky zelené,
chléb,
vývar,
voda
Komentáře (14)
Loudalek-to je krasny vyraz
Podstatou pomalého hrnce je přece právě pomalé vaření, kdy se vyvar s masem jen táhne a maso pomalým vařením získá obzvlášť dobrou chuť
Tlakáč -to je úplně jiný způsob vaření.