Nóbl řezy
Ochutnejte tyto krásně vypadající řezy, které ozdobí váš sváteční stůl. Kakaové těsto pokryté vrstvami vanilkového krému a vrstvou kakaových sušenek s kokosem, ovoníte rumem, polijete čokoládou a ozdobíte kokosem nebo ořechy.
Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 23 804 kJ / 5 689 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 69,16 g | 
| Tuky | 366,09 g | 
| Vláknina | 10,44 g | 
| Cholesterol | 1,43 g | 
| Sodík | 636 mg | 
| Sůl | 2,53 g | 
| Sacharidy | 524,27 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Cukr, vejce, máslo a olej smícháme a přidáme mléko, mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem a upečeme.
	Krok 2: Na krém nejprve uvaříme kaši z mléka a maizeny. Potom přidáme máslo, moučkový a vanilkový cukr a smícháme.
	Krok 3: Na upečené těsto nalijeme polovinu krému, poklademe Koka sušenkami a pokapeme rumem.
	Krok 4: Navrch nalijeme zbytek krému a polijeme rozpuštěnou čokoládou na vaření.
	Krok 5: Nakonec ozdobíme ořechy nebo kokosem.
Zveřejněno 15. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Nóbl řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkPR
Moje poznámka
					
				
Nóbl řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkPR
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 9 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 2 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 4 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 5 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 5 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 6 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 7 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 7 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 8 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 8 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							řezy s koka sušenkami, 
						
						
							velmi dobré lehké řezy, 
						
						
							krem z maizeny, 
						
						
							maizena, 
						
						
							co je maizena, 
						
						
							nobl koka rezy, 
						
						
							rezy, 
						
						
							výborné krémové řezy, 
						
						
							výborné lehké řezy, 
						
						
							nóbl, 
						
						
							rezy z maizeny, 
						
						
							krém z másla a maizeny, 
						
						
							recepty rezy, 
						
						
							co je to maizena, 
						
						
							puding z maizeny, 
						
						
							noblrezy, 
						
						
							rezy maizena, 
						
						
							noblrezy recept, 
						
						
							rezy recepty, 
						
						
							rezy recept
						
					
						Suroviny:
						
							cukr krystal, 
						
						
							vejce, 
						
						
							máslo, 
						
						
							olej, 
						
						
							mléko, 
						
						
							mouka polohrubá, 
						
						
							prášek do pečiva, 
						
						
							kakao, 
						
						
							mléko, 
						
						
							škrob kukuřičný, 
						
						
							máslo, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							cukr vanilkový, 
						
						
							čokoláda na vaření, 
						
						
							sušenky koka, 
						
						
							rum, 
						
						
							ořechy
						
					
	
			
	
	
Komentáře (23)
Až v postupu se o nich píše!!!!
Jiná hustota?
No, vzhledem k tomu, že pudink je vlastně Maizena + stopové množství barviv a aromat, tak čistě teoreticky můžete mít i pravdu.
Pokud jste posuzovala současně vedle sebe uvařenou Maizenu a pudink a každé bylo jinak husté, přít se nebudu.
Já to zatím takto neporovnával
"Nie je jedno použiť puding a použiť maizenu."
Proč to není jedno?
Když se stane že nemám pudink, tak použiji po Babicovsku to co mám, zpravidla Maizenu či Solamyl