Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bizoní žebra - marinovaná, pečená

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 1020 min Doba přípravy: 720 min Doba tepelné úpravy: 300 min

1020 min (720 min příprava + 300 min tepelná úprava)

22. 2. 2015 23:10

Suroviny pro 5

5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 534 kJ / 367 kcal
Bílkoviny7,10 g
Tuky0,29 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7,65 g
Sůl18,50 g
Sacharidy44,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace částečně v TV Kluci v akci, ale v jejich podání se marinovalo 24 hod., na to nebyl čas...a příprava žeber končila u vyjmutí z pečicího papíru, poté hned servírovali. Mně přišla tato úprava po ochutnání příliš "dušená" a nevýrazná, takže jsem dle vlastní fantazie pokračovala...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

yanull yanull

23. 2. 2015 05:54

isindy: Už z doložené dokumentace je patrné, že jsi pokračovala velmi dobře, já maso na kostech zbožňuji, takže jsem jen nasucho polkla a přiděluji 5. bodík. :-p:yes::-K

mika59 mika59

22. 2. 2015 23:30

isindy:tiše závidím:-D

isindy isindy

22. 2. 2015 23:30

danielle72: příště ;-)

isindy isindy

22. 2. 2015 23:29

hosta: kus přivezu, mám v mrazáku asi 13kg masa :-8 žebra už nejsou, ale na steaky je toho až až... nevím, kdo to všechno sní...:-O:-D

danielle72 danielle72

22. 2. 2015 23:29

Nádherný recept:yes::yes::-p
Tím spíš mě mrzí, že jsem to prošustrovala a že k nám bizon nepřijel.

isindy isindy

22. 2. 2015 23:26

mika59: kdo chce, sežene je, nedávno byly třeba v Makru, já je mám z chovu od kamaráda... není to levná záležitost, to uznávám, ale bizoní maso má dost specifickou chuť a především velmi pozitivní hodnocení z hlediska dietnosti (např.obsah tuku nižší než některé části kuřete). Zmínka o tom, že by jistě šlo použít i na žebra dostupnější, je čistě subjektivní, chápu, že ne pro každého je to záležitost dostupná ať už finančně či malým zásobením na trhu.

spagetka spagetka

22. 2. 2015 23:23

Prima, vypadá to mooc dobře ;-):-p:yes::yes:

mika59 mika59

22. 2. 2015 23:20

Ale když to jde i z jíných,proč zrovna bizoních - kdo je sežene:-?

hosta hosta

22. 2. 2015 23:18

Tak teď se vám ta dřina začne postupně vyplácet:-)) - vypadá to dobře, bez chleba je to i dieta;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: marinovana zebra bizoní maso recepty kluci v akci pečená žebra marinované žebra pečena zebra kluci v akci hovězí žebra bizoní maso nalev na zebra grilovaná žebra kluci v akci žebra kluci v akci marinovany žebra marinovaná žebra na vínu pečená žebra recept pečená žebra kluci v akci marinovaná grilovaná žebra pečená hovězí žebra kluci v akci hovězí žebra kluci v akci kluci v akci bizon marinovana žebra recept pečené zebra

Suroviny: žebra bizoní, ocet, víno červené, sůl, cukr písek, voda, česnek, omáčka sweet chicken, omáčka sojová, omáčka thajská pad thai

TopRecepty.cz

Bizoní žebra - marinovaná, pečená

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G2o0