Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí steak po mlynářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R0DR
Moje poznámka
Kuřecí steak po mlynářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R0DR
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 7 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 3 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 4 hodinami
Tématické fráze:
kureci steak,
kuřecí stehenní steak,
kuřecí stehenní steak recept,
kuřecí stehenní steaky recepty,
kuřecí steak recept,
kuřecí steaky,
kuřecí stehenní steaky recept,
maso po mlynarsku,
jak udělat kuřecí steak,
kuřecí stehenní steaky,
kuřecí steaky recept,
kuřecí steak recepty,
kuřecí steaky recepty,
řízek po mlynářsku,
kuřecí stehenní maso recept,
kuřecí steheni steak,
stehenní kuřecí maso recepty,
recept na kuřecí steak,
recepty na kuřecí steaky,
kureci stejk
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
mouka hladká,
tuk na smažení,
bylinky,
uzenina
Komentáře (14)
"...a taky mi připadá zbytečné na jednu porci použít dvě kuřecí stehna
...a taky tam uvnitř vidím ukrytý nějaký druh sýra, mám pravdu pane Casino?"
Patrně jste rcp ne úplně pochopila...
Zabalit jedno stehno kol dokola do jeho vlastní kůže (a o to tu jde!!!) tak to by dokázal snad jen Houdini
Sýr?
I když mi přijde dekadentní cpát do kde čeho sýr (podobně jako kde co pod sýrem zapékat), tak to nemohu zcela vyloučit... Ta fotečka je asi tři roky stará a možné to tedy je, už si nevzpomínám...
Patrně ráčíte hledat chloupek na dlani..., ale já nejsem jinačejší
S názvem máte, do jisté míry, pravdu: steak = řízek, řez
Ale já mám také pravdu (do jisté míry, hihi): podle gastroslovníku je STEAK m.j. i "anglicky krátce opečené (zejména hovězí) maso"
Původně se rcp zoval jinak: http://www.labuznik.cz/recept/kure-po-mlynarsku/ ale poté, co jsem si v krámu kde nakupuji drůbež, přečetl že to mají označeno jako "stehenní stejk" tak jsem název pozměnil. Takže raď kočičko, raď pejsku, kde je pejsek zakopán, he
Ale když navrhnete název, který by vyhovoval vašemu jemnocitu, tak ho třeba, samozřejmě s vaším dovolením a práva na ©, použiji
A proč?
"Porce poprášíme moukou (ale nemusíme)"
...a taky mi připadá zbytečné na jednu porci použít dvě kuřecí stehna
...a taky tam uvnitř vidím ukrytý nějaký druh sýra, mám pravdu pane Casino?