Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zdravý pohár

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 2. 2015 18:11

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je z knihy Doktor šéfkuchár.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

28. 2. 2015 11:55

Merylas: Ja zase hotové musli nekupujem nikdy, obsahujú zbytočne príliš veľa cukru. Každý deň mám raňajky rovnaké: vločky s jogurtom a niekedy ovocie, ktoré si mrazím zo záhrady. Ani med v takejto forme ako tu, teda čistý na konzum príliš nemusím, ale chcela som odskúšať ten pohár, tak ako bol v recepte. Bolo to na mňa sladké. :-D Takže ostanem pri svojej klasike. Ale ako zdravé pohostenie výborné, odskúšali to už aj hostia. :-)
Pozrela som si zloženie musli, ktoré si pridala, a zarazil ma tam veľmi vysoký obsah soli a hlavne vysoký obsah sacharidov. Preto nikdy hotové musli nekupujem, tvári sa to ako zdravý výrobok, ale nie je to úplne pravda.;-)

Merylas Merylas (moderátorka)

28. 2. 2015 09:56

Já si teď poslední dobou dělám velmi podobné poháry skoro denně.Používám v těchto zimních měsících skrz vitamínů mix čerstvého ovoce - kiwi,jablka, banány, mandarinky, vše nakrájím na kousky. Jogurt si dělám doma, ve větší termosce se širším hrdlem -určené na jídlo a povrch sypu nějakým koupeným müsli, ale s logem Vím co jím. Momentálně mám tohle - přidala jsem do směsi ještě sekané mandle, někdy dávám i ořechy. střídám je:http://www.vimcojim.cz/cs/spotrebitel/databaze-pot... Už nesladím.Jinak med bych raději před použitím smíchala s jogurtem, ale to je už na každém, jak si udělá. :-)

spagetka spagetka

28. 2. 2015 09:36

Jo to by šlo, mám plno borůvek, potřebuju odlehčit mrazáku;-):-p:yes:, ale ve vlastní šťávě by šly také

pipre pipre

27. 2. 2015 18:20

Pro mne vynikající snídaně :-) :yes::yes::yes:+

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zdravý pohár sladké poháry sladké poháry recept sladký pohár sladké poháry recepty chutné poháry zdravé ovocné poháry slatke pohary nejlepší ovocné poháry zdravy ovocny pohar recept na zdravý pohar zdravý pohár s ovocem recepty na sladke poháry zdravý recept jak jse dela pohar poháry sladké pohár sladky pohár pro diabetiky s mascarpone zdravý kiwi pohár recept zdravý pohár

Suroviny: ovoce, vločky ovesné, semínka dýňová, jogurt bílý, skořice, med

TopRecepty.cz

Zdravý pohár

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P9En