Ovarová zeleninová polévka se ztraceným vejcem dle hajného ze „Šlajfu“
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 511 kJ / 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,37 g |
Tuky | 23,07 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 249 mg |
Sodík | 254 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 41,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovarová zeleninová polévka se ztraceným vejcem dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jk9W
Moje poznámka
Ovarová zeleninová polévka se ztraceným vejcem dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jk9W
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 21 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 23 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krenex
dragomirac před 19 minutami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 33 minutami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 37 minutami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 1 hodinou
Buchta Fešák
LuccHansel před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 1 hodinou
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 2 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 4 hodinami
Tématické fráze:
jarní zeleninová polévka s vejcem,
ovarový vývar,
ovarova polevka,
ovarovy krém,
polévku s stracený vejcem,
polévka se ztraceným vejcem,
jak dlouho se vari stracene vejce,
stracené vejcem ládi hrušky
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
protlak rajčatový,
fazole červené,
fazole bílé,
česnek,
chilli,
paprika kozí roh pálivá,
rajče loupané,
ocet jablečný,
sádlo,
cukr,
vývar
Komentáře (1)