Ovarová zeleninová polévka se ztraceným vejcem dle hajného ze „Šlajfu“
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 511 kJ / 839 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,37 g |
| Tuky | 23,07 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 249 mg |
| Sodík | 254 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 41,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovarová zeleninová polévka se ztraceným vejcem dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jk9W
Moje poznámka
Ovarová zeleninová polévka se ztraceným vejcem dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jk9W
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 13 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 17 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 20 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 5 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 6 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 6 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 7 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 8 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 8 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 8 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 9 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 9 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Tématické fráze:
jarní zeleninová polévka s vejcem,
ovarový vývar,
ovarova polevka,
ovarovy krém,
polévku s stracený vejcem,
polévka se ztraceným vejcem,
jak dlouho se vari stracene vejce,
stracené vejcem ládi hrušky
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
protlak rajčatový,
fazole červené,
fazole bílé,
česnek,
chilli,
paprika kozí roh pálivá,
rajče loupané,
ocet jablečný,
sádlo,
cukr,
vývar
Komentáře (1)