Postup přípravy
Krok 1: Z mrkve vyřízneme malý dílek, poslouží nám jako zobáček. Větší olivu nařízneme, vyndáme z ní pecku a pomocí nože naplníme bílou pomazánkou nebo sýrem.
Krok 2: Zobáček vložíme do dírky po vyndané pecce v menší olivě. Párátkem napíchneme menší olivu na šířku, pak větší olivu na výšku a nakonec zapíchneme do vykrojené mrkve. A máme roztomilou jednohubku.
Zveřejněno 4. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tučňáci na párty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o01k
Moje poznámka
Tučňáci na párty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o01k
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 7 hodinami
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 7 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 8 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 9 hodinami
Cizrna s cuketou a rajčaty na cibuli
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 1 minutou
Vařená tvarůžková pomazánka
mira65 před 5 minutami
Dýňový koláč
DitaB před 13 minutami
Bábovka se strouhanými jablky
Kajkajak před 37 minutami
Kmínová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Rajská omáčka
Daniela57 před 3 hodinami
Pyré z dýně hokkaido
Monikama před 4 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 4 hodinami
Křehké řezy s pudinkem a ořechy
hliboka před 4 hodinami
Mrkvový perník s povidly
David Salamánek před 4 hodinami
Tématické fráze:
tučnáci z oliv,
tucnak z oliv,
olivovi tucnaci,
tučňáci pomazánka na jednohubky,
tučnáci jednohubky,
olivy na párty,
recept tučnáci z oliv,
tučňáci z černých oliv,
tučňáci recept,
recept na party,
recepty tucnak,
mrkev na party,
tučnáci z černých oliv a mrkve,
recept tučňáci,
michaela studena kuchyne party,
tučn ák z olivy,
jednohubky tučňákem,
dětské jednohubky tučňáků,
talirky z tucnaky,
bramborové dorticky
Suroviny:
olivy černé,
mrkev,
párátka,
pomazánkové máslo
Komentáře (11)