Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bochníky z brambor a červené papriky

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 184 kJ /
1 000 kcal
Bílkoviny22,69 g
Tuky18,08 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 77 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy174,16 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na lyžici oleja opražíme na maličké kocky narezanú papriku (kým nezmäkne). Zemiaky najemno nastrúhame. Pridáme papriku, sekanú vňať, maslo, soľ a korenie. Dobre premiešame. Krok 2: Zo zemiakovej masy tvarujeme bochníky tvaru zemiakov, obaľujeme ich zľahka v polohrubej múke a vyprážame zo všetkých strán na oleji. Podávame teplé so zeleninovým šalátom.

Zveřejněno 9. 5. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bochníky z brambor a červené papriky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V9pW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bochníky z brambor a červené papriky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V9pW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
recept - červená paprika, brambory s cuketu a červenou paprikou, brambory na červené paprice, nejepsi recept na cervene papryky

Suroviny:
brambory, paprika čerstvá červená, máslo, olej, petrželka, sůl, pepř, mouka polohrubá

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu