Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 201 kJ / 526 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,46 g |
| Tuky | 24,36 g |
| Vláknina | 8,44 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 253 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 14,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí stehno s česnekovou cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XR6W
Moje poznámka
Krůtí stehno s česnekovou cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XR6W
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 7 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 12 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 19 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 3 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 5 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 7 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 8 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 8 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 8 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 8 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 8 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 9 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 9 hodinami
Tématické fráze:
krůtí stehna recepty,
kruti stehna recept,
uzené krůtí stehno maso recepty,
pečené krůtí maso s cuketou,
uzené krůtí stehno s cuketou,
pečené krůtí stehno s cuketou,
krůtí stehno bez kosti recepty,
krůtí stehno recepty,
krůtí kousky s cuketou,
krůtí maso s cuketou,
pečené krůtí stehno bez kosti s cuketou,
kuře stehna cuketovou naplni,
krůtí stehno recept,
rychlé jídlo z krůtího stehna,
krůtí stehna
Suroviny:
stehno krůtí,
cuketa,
česnek,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (2)