Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 879 kJ / 927 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,73 g |
Tuky | 95,18 g |
Vláknina | 5,06 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 11,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zmiešame prelisovaný cesnak, olej, mletú papriku a soľ na pastu. Pastou natrieme mäso.
Krok 2: Do pekáča dáme na kocky narezanú slaninu a na kolieska narezaný pór. Naň uložíme mäso, podlejeme vodou a zakryté pečieme v rúre domäkka. Ak treba, podlievame horúcou vodou.
Krok 3: Potom odkryjeme a ešte zapečieme do chrumkava. Podávame so zemiakmi ( alebo inou prílohou podľa chuti ) a zeleninou.
Zveřejněno 15. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí s kostí na pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YR6K
Moje poznámka
Jehněčí s kostí na pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YR6K
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 35 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 38 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 39 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí plecko s kostí,
jehněčí hřbet s kostí recept,
jehněčí plec s kostí recepty,
jehneci kosti recept,
jehněčí z kosti,
pasta z pórku,
jehněčí na pórku,
jehněčí plec na pórku,
jehněčí plec s kostí recept
Suroviny:
plec jehnečí,
pórek,
slanina uzená,
česnek,
paprika sušená sladká,
sůl,
olej
Komentáře (1)