Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 879 kJ / 927 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,73 g |
Tuky | 95,18 g |
Vláknina | 5,06 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 11,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zmiešame prelisovaný cesnak, olej, mletú papriku a soľ na pastu. Pastou natrieme mäso.
Krok 2: Do pekáča dáme na kocky narezanú slaninu a na kolieska narezaný pór. Naň uložíme mäso, podlejeme vodou a zakryté pečieme v rúre domäkka. Ak treba, podlievame horúcou vodou.
Krok 3: Potom odkryjeme a ešte zapečieme do chrumkava. Podávame so zemiakmi ( alebo inou prílohou podľa chuti ) a zeleninou.
Zveřejněno 15. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí s kostí na pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YR6K
Moje poznámka
Jehněčí s kostí na pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YR6K
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 3 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 45 minutami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 2 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 3 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 4 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 4 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 5 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 5 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 5 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 5 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí plecko s kostí,
jehněčí hřbet s kostí recept,
jehněčí plec s kostí recepty,
jehneci kosti recept,
jehněčí z kosti,
pasta z pórku,
jehněčí na pórku,
jehněčí plec na pórku,
jehněčí plec s kostí recept
Suroviny:
plec jehnečí,
pórek,
slanina uzená,
česnek,
paprika sušená sladká,
sůl,
olej
Komentáře (2)